Depo Sevkiyat İş İlanları

Pozisyon: Depo Sevkiyat
İstanbul Anadolu / Kartal ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Divan

Şirket / İş Tanımı Türkiye’de turizm, otelcilik ve yiyecek & içecek sektörlerinde öncü rol üstlenen Divan Grubu, Taşdelen Üretim Fabrikası’nda görevlendirilmek üzere Depo Elemanı aramaktadır. Aranan Nitelikler Tercihen en az lise mezunu olan, Soğuk hava depoları..

İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

GIDA SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ 1. Satış birimindeki destek çalışmaları yürütecek, 2. Gelen siparişlerin takibi ve koordinasyonunun sağlamak, 3. Ertesi günün sevkiyat planlamasını saglamak,hazırlamak 4. Sevkiyatların irsaliye ve faturalarının düzenlenip kesilmesi, 5. Sevkiya..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Ekol Lojistik

Genel Nitelikler: Şirketimizin Sultanbeyli Kardelen Tesisinde istihdam edilmek üzere; • En az lise mezunu • Vardiyalı çalışabilen, • Askerlik hşzmetini tamamlamış personeller alınacaktır. İşin Tanımı: 1. Depo stok sayımlarını yapmak ve sayım prosedürünün g..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Ekol Lojistik

Genel Nitelikler: Tercihen lise mezunu, Hızlı ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, Takım çalışmasına yatkın, Askerlik hizmetini tamamlamış. Tercihen Sultanbeyli ve Sancaktepe bölgelerinde ikamet eden, Bay adaylar. İş Tanımı: Gelen ti..

İSTANBUL BALAT'TA BULUNAN YAPI MALZEMELERİ MAĞAZAMIZIN DEPOSUNDA HAFTANIN 6 GÜNÜ TAM ZAMANLI ÇALIŞABİLECEK DEPOCU ARIYORUZ...

İstanbul Anadolu / Kartal Pak Yıkama Kiralama A. Ş.

Endüstriyel çamaşır yıkama hizmeti veren tesisimizde çalışmak üzere; Şoförlerin görevlerini rotalarına göre organize edecek, sefer formlarını oluşturarak şoförlere teslim edecek. Müşteri talepleri doğrultusunda rotaları günlük olarak değiştirebilecek. Araçların periyodik ba..

İzmir / Tümü ÇETMEN MAĞAZALARI A.Ş.

Seyahat Engeli Olmayan Mobilya Montajında Deneyimli Mobilya taşıma noktasında fiziksel güç, Hem şehir içi hem şehir dışı çalıştığımız için şehir dışına da çıkabilecek, Montaj ekibinde ise montaj yapabilen ya da montaj yapma..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Digital 2000 Elk. San. Tic. Ltd. Şti

Kadıköy'de bulunan elektronik mağazamızda görev alacak, sevkiyat ve depo sorumlusu, çalışmayı seven iş arkadaşları arıyoruz...

Sİ.ME.CO Isı Ekipmanları Kalıp ve San. A.Ş. 'nin Ege Serbest Bölge'de faaliyet göstermekte olan fabrikasında belirli süre ile görevlendirilmek üzere 'Ambar Elemanı' arayışımız bulunmaktadır. - En az Lise Mezunu - En az 1 yıl Depo tecrübesi olan - Tercihen Forklift Ehliyeti ..