Depo Sevkiyat İş İlanları

Pozisyon: Depo Sevkiyat
İstanbul Anadolu / Ümraniye Gecem İç Giyim

İÇ GİYİM VE PİJAMA SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA; -AKSESUAR DEPODA GENÇ VE (SÜTYEN, KÜLOT, GECELİK, PİJAMA AKSESUARLARI KONUSUNDA) DENEYİMLİ, -SİPARİŞ TAKİBİ YAPACAK DENEYİMLİ BAY-BAYAN ELEMAN ARANIYOR. ARANAN NİTELİKLER, -EN AZ LİSE MEZUNIU -20 ..

Konya / Selçuklu Erdönmez İnşaat Ltd. Şti.

Fayans, Seramik ve İnşaat malzemeleri satışı yapan işyerimizde İstihdam edilmek üzere Depo Sorumlusu alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Tümü ADECCO ERENKÖY

GENEL NİTELİKLER Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri ..

Bursa / Osmangazi Gümüşay Grup

Bursa Ovaakça mevkinde bulunun Lojistik depomuz da çalışabilecek en az lise mezunu personel aranmaktadır. Nitelikler; El terminali kullanabilen, Mail ve stok takibi yapabilecek, Ofis programlarına hakim, Depo da saha kontrolünü sağlayacak Tercihen askerliğini yapm..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ufuk Mefruşat

DEPOLARIMIZDA MAL KABUL VE SEVKİYAT İŞLERİNİN YÜRÜTÜLMESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; -ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ -EHLİYET SAHİBİ VE AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN -SORUMLULUK SAHİBİ VE TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN -BEDENEN ÇALIŞMAYA ENGELİ OLMAYAN -DEPO DÜZENİNİ SAĞLAYAC..

İzmir / Konak Duyar Rulman Ltd Şti

İLANIN TAMAMINI OKUMADAN BAŞVURMAYINIZ ! AŞAĞIDA BELİRTİLEN NİTELİKLER SİZDE MEVCUTSA BAŞVURUNUZ. İş yerimiz 1. Sanayi Sitesindedir. Halkapınar metro karşısı. Yapılacak işin genel anlamda tanımı : Müşterilerimizden gelen siparişlerin depomuzda bulunarak paketle..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Mepa Elektronik Malz. San. Ve Tic. A. Ş.

Elektrik Malzemeleri üretimi yapan(anahtar priz-grup priz) Esenyurt Kıraç'taki fabrikamızın Ana depo-Mamül depo bölümlerinde çalışmak üzere,Avcılar,Beylikdüzü,Yenibosna,Esenyurt, Kıraç servis güzergahlarında ikamet eden depo-sevkiyat elemanı olarak çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. ..

BAYRAMPAŞA MERKEZDE BULUNAN (METROBÜS DURAĞINA 200mt. MESAFEDE) FİRMAMIZIN DEPO DÜZENLEMELERİNE VAKIF. DEPO YÖNETİMİNDEN ANLAYAN. SATILAN ÜRÜNLERİ SEVKİYATA HAZIRLAYACAK VE YÖNLENDİREBİLECEK, SORUMLULUK SAHİBİ, BİLGİSAYAR BİLGİSİ OLAN, İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ DİKSİYONU DÜZGÜN SİGARA KULLANMAYAN AS..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Ulus Bant Kağıt Tic San Ltd Şti

Şirketimizin deposunda gelen ürünleri düzgün bir şekilde teslim alıp sayarak yerleştirme, yapılacak sevkiyatları hazırlama ve araca yükleme, periyodik sayımları düzgün bir şekilde yapabilecek pratik zekalı, tecrübeli ve iş ahlakı olan arkadaşların başvuru yapmasını rica ederiz...

İstanbul Avrupa / Güngören Esa Promosyon

Firmamız bünyesinde hızlı çalışkan denileni hızlı bir şekilde anlayacak güvenilir depo elemanına ihtiyacımız vardır...