Grafiker İş İlanları

Pozisyon: Grafiker
İstanbul Anadolu / Beykoz Yakamoz Sporcu Gıdaları

Sektöründe Lider E-Ticaret sitesi ve Markalarımız için Grafik Tasarım ve Edit işlemlerini yapabilecek Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun veya piyasada deneyim kazanmış , Dijital tasarım ve grafik programlarına hakim, Fotoğraf ve video çekim , düzenleme deneyimi ola..

İstanbul Avrupa / Kağıthane At Reklamcılık Organizasyon Prodüksiyon

İstanbul 4.LEVENT'Te bulunan Dijital Baskı firmamız için; GRAFİKER, - Dijital Baskı Firmasında Grafikerlik Yapmış, Tecrübeli, - Grafik Programlarına hakim (Photoshop, Illistrator vb.) - Macintosh Kullanabilen, - Ekip ruhuna uygun, sorumluluk alabilecek, pozitif ..

Bursa / Nilüfer Yazılım A. Ş.

görsel zevki yüksek, fotoğraf/video çeken, işini severek yapan, güncel trendleri takip eden, web uygulaması, mobil uygulama, banner ve basılı ürünlerin görsel tasarımını yapabilen, gerekli yazılımları kullanmayı bilen (Adobe Photoshop,..

İstanbul Anadolu / Maltepe Tual Ajans

Açık hava reklamcılığının tasarım alanında, tabelayı imalata hazırlayacak kadar tecrübeli, çözüm odaklı çalışabilen, yaratıcı tasarımlar ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilecek takım arkadaşları aramaktayız...

Mersin / Akdeniz Pars Reklam

Firmamız bünyesinde çalışacak en az 3 yıl deneyimli, Öncelikle açık hava reklamcılık alanında bilgi sahibi Dijital baskı tekniklerini bilen, tabela sistemleri hakkında bilgisi olan .. İyi derecede corel draw ve photoshop kullanabilen bay yada bayan çalışma arkadaşı aramaktayız. Erkek adaylar i..

İstanbul Avrupa / Şişli Unica Kristal

ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN YENİ MEZUN ORTA DERECEDE COREL PROGRAMI BİLEN BAYAN GRAFİKER ARANMAKTADIR..

İstanbul Avrupa / Fatih Ara Medya

ARANAN NİTELİKLER - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun - Office programlarını etkin kullanabilen -Tercihen ETA SQL 8 Muhasebe Programı kullanmayı bilen, -20-35 yaş aralığında, -Kocamustafapaşa semtine gelme konusunda sıkıntı yaşamayacak, - İletişim, Soru..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Ecem Dijital

Firmamız bünyesinde çalışıcak corel draw'a hakim tecrübeli grafiker aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tümü Euromedya Web Teknolojileri

2004 yılından günümüze internet sektörünün tanınmış markalarından biri olmayı sürdüren "EUROMEDYA ” , Konusunda deneyimli Web Tasarımcıları ve Web Programcıları aramaktadır. Şimdiye kadar yapılan en prestijli ve teknolojik altyapısı ile firmalara çok geniş imkanlar sunan "..

Gaziantep / Şehitkamil Sertaç Tanıtım

Sertaç Tanıtım bünyesinde çalışacak, * Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign programlarına hakim, * Katalog, dergi, kitap, kurumsal kimlik, reklam tasarımları gibi alanlarda deneyimli * Yeni fikirler üretebilen, yenilikçi tasarımlar yaratabilen, * Kendisine verilen pr..