Grafiker İş İlanları

Pozisyon: Grafiker
İstanbul Avrupa / Bahçelievler Medyanet Grup

Reklam ve Matbaacılık alanında faaliyet gösteren şirketimize; CORELDRAW kullanabilen Anlaşmalı matbaa tecrübesi olan Bayan Grafikerler Alınacaktır. Çalışma yeri Yenibosna & Bahçelievler'dedir...

Ankara / Yenimahalle Anka Reklam

tabela ve reklam firmamıza deneyimli grafiker ve baskı makinası kullanacak. arkadaşlara ihtiyacımız vardır...

İstanbul Avrupa / Esenler Zeyn Design

İş Tanımı Mobilya sektöründe faaliyet gösteren müşterimize ağırlıkı olarak hizmet verecek. Ekip içinde farklı müşterilerin işlerine de destek olabilecek. Grafiker aramaktayız. Aranan Özellikler Benzer bir pozisyonda en az 3 yıl deneyime sahip, Adobe Illus..

İstoç Ticaret Merkezinde, promosyon sektöründe hizmet veren firmamıza grafiker alınacaktır. Illustrator veya Corel Photoshop programlarında bilgili Bayan çalışma arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Tuzla Cihan Deri San. Aş.

Deri Sektöründe faaliyet gösteren, kendi tasarım çizgisi ile Moda yaratan, hızla büyüyen Firmamıza yaratıcı Grafiker alınacaktır. Corel Draw ve Photoshop programlarını iyi derecede kullanabilen Tasarım kabiliyeti güçlü, vizyon sahibi, yaratıcı ve özgün işler üretebilen Yurtd..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Firma Adı Gizli

En az 3 yıl Grafik Tasarım alanında tecrübeli, Adobe IIIustrator,Adobe Photoshop, Adobe Indesign,tasarım programlarını Mac ortamında, iyi derecede kullanabilen, Matbaaya iş hazırlama konusunda deneyimli,Baskı tekniklerine ve renklere hakim, Tercihen kozmetik sektöründe ve ambalaj k..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Fmreklam

coreldraw bilen firmamızda bilimum grafik tasarım işleri yapa bilecek grafikerler arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Doğa Reklam

SADECE İSTANBUL ANADOLU YAKASINDAN GELEN BAŞVURULAR DİKKATE ALINACAKTIR. GRAFİK PROĞRAMLARI Corel Draw programında profesyonel, yada asgari 2 yıl deneyimli KİŞİSEL BECERİLER Matbaa sektöründe en az 2 yıl deneyimli, Tasarım yapabilme becerisine sahip,..

Bartın / Merkez Dinç Mühendislik

Grafiker pozisyonumuza grafik tasarım alanında deneyimli, dijital baskı ve reklamcılık sektörünü öğrenmeye istekli ve bu alanda çalışmak için herkesten çok daha fazla hevesli bir ekip arkadaşı arıyoruz! Aradığımız ekip arkadaşımız, takım oyuncusu, disiplinli, düzenli, güler yüzlü, çalışkan ve enerji..

Ankara / Çankaya Upa Spor Ltd. Şti

Spor Malzemeleri imalatı yapan Şirketimiz bünyesinde istihdam edilmek üzere, Corel draw kullanabilen, Baskı deseni tasarımını dijital baskı programında yapabilecek, Hazırlanan tasarımı geniş format MUTOH Draftech geniş format yazıcıdan çıktı alabilecek, Corel Draw ile hazırl..