Grafiker İş İlanları

Pozisyon: Grafiker

Akademik Yayınevinin kitap ve tanıtım bültenlerini hazırlama Aranan Nitelikler : - Ofis programlarını çok iyi bilen - InDesing, Corel, photoshop programlarında grafik ve tasarım yapabilen - Word'te dizgi yapabilen - Uyumlu, gelişime aç..

Adana / Seyhan Ard Arif Reklam Dijital

Firmamız Bunyesınde Çalışmak Üzere Grafiker Alınacaktır. Erkekler İçin Askerlık Sorunu Olmaması Elemanların CorelDraw / Photoshop Programlarına Hakim Tecrübeli Bay Bayan Grafiker Alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Avrupa Reklam

Güneşli faaliyet gösteren açık hava reklam sektöründe öncü olan firmamız için; Photoshop, Corel, İllustrator tasarım programlarına hakim, Daha önce açık hava reklam sektöründe alanında en az 2 yıl tecrübeli, Baskı ve tabela imalatı konusunda bilgili , Tasarım gücü ve ..

Ankara / Yenimahalle Yeni Nesil Tekstil

ANKARA/YENİMAHALLE ATİSAN / OSTİM SANAYİ SİTESİNDE BULUNAN ŞİRKETİMİZDE COREL BİLGİSİNE SAHİP GRAMERİ İYİ BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ. ŞİRKETİMİZ DİJİTAL BASKI SİSTEMLERİ İLE TEKSTİL SEKTÖRÜNDE HİZMET GÖSTERMEKTEDİR. (KIZILAYDAN VE BATIKENTTEN ULAŞIM VARDIR.)..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Baskı Etiket

- Etiket Firmasına Corel programını bilen en az 2 yıl deneyimli - Sorumluluk sahibi, planlı ve takipçi - Müşteri iletişimi iyi olan - Ekip çalışmasına yatkın ve hızlı - Barkod makinasında baskıya yardım edecek - Sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek - Tercihen ..

Ankara / Gölbaşı Renko Ltd. Şti

Eğitim sektöründe hizmet veren firmamıza iyi derecede Photoshop, 3D Max, Corel Draw, Indesign ayrıca orta derecede Autocad, Adobe Premiere bilen personel alıncaktır. Erkek adaylarda askerlik yapılmış ya da muaf olması tercih edilir. Firmamızın iş alanı hakkında bilgi edinmek için www.rentech.com.tr ..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Medica Plast

· Tercihen ilgili bölümlerinden mezun, · Grafik ve konusunda en az 2 yıl deneyimli, matbaa veya ajans tecrübesi olan · İleri düzeyde Adobe Photoshop, Corel, Freehand, Indesign, illustrator bilen · Renk ayarı ve baskı konularında bilgi sahibi, · Sorumluluk sahibi · Sözl..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Cadde Etiket

BAHÇELİEVLER /YENİBOSNA BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTEREN ETİKET FİRMAMIZA COREL,Aİ,İLİSTRATÖR,FOTOSHOP BİLEN ETİKET SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ, YIKMA TALİMATI VE KARTON ETİKET ÇİZİMLERİ YAPIP İMALATA HAZIRLAYACAK ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ. 05072470879..

Firmamıza Yetiştirilmek Üzere Bayan Grafiker Aranıyor..

Alüminyum ve inşaat sektörüne imalat yapan firmamıza; -CorelDraw veya AutoCAD'i iyi bilen (ikisini de bilen tercih sebebidir.) -Tercihen ilgili bölümlerden mezun, -Tercihen Artcam veya Alphacam programlarını bilen -İşini sahiplenen, takip eden, -Kendini geliştirm..