Grafiker İş İlanları

Pozisyon: Grafiker
İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Akdoğan Matbaa

Matbaa firmamızda grafik ve web tasarım bilen deneyimli çalışma arkadaşları aramaktayız...

Antalya / Kepez Renga Reklam

Reklam, baskı konularında tecrübeli, Benzer görevde en az 2 yıl tecrübeli, Reklam, kurumsal kimlik, katalog, dergi grafik tasarımı konularında tecrübeli, Photoshop, Corel , Illustrator,Indesign programlarına hakim, Yaratıcı, detaylara önem veren, Ekip çalışmasına yatkın..

Bursa / Osmangazi Ada Creative

Başvuracak kişide aranacak olan özellikler; -İleri seviyede Photoshop bilgisi olan -HTML, CSS, jquery, javascript teknolojilerine hakim, -PHP, mysql, xhtml, html5 bilgisi olan. -Web sitesi ve sunucu güvenliği konusunda bilgili - Google adwords, analytics, seo konusunda ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ttr Bilişim Hizmetleri

Tercihen üniversitelerin Grafik Tasarım ve ilgili bölümlerinden mezun, Web tasarım, reklam, baskı konularında tecrübeli, Benzer görevde en az 2 yıl tecrübeli, Reklam, kurumsal kimlik, katalog, dergi, web ve grafik tasarımı konularında tecrübeli, Photoshop, Corel , Illustrator..

İstanbul Avrupa / Şişli Adesse Kumaşçılık Ve Dijital

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere grafiker alınacaktır. Yeni mezun olan arkadaşlar da başvuru yapabilirler...

REKLAM BÖLÜMÜMÜZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TECRÜBELİ ELEMAN ARANIYOR.....

Düzce / Merkez Bw Dijital Ajans

Büyükmekte olan firmamızda şimdiden ekibin çekirdek kadrosunda yer alacak. Uzun vadeli çalışmayı düşünen, Photoshop veya Fireworks, Illustrator, Indesing gibi tasarım programlarına hakim, Web materyalleri tasarlamada tecrübesi olan; banner, web site, reklam gibi... Ça..

Ankara / Yenimahalle Çok Medya

Ankara'da 10 yıldır reklam sektöründe hizmet veren firmamızda görevlendirmek üzere. - ''After Effects-Corel Draw-Adobe Photoshop'' programlarına hakim - Tasarım gücü ve görsel analiz yeteneği kuvvetli - Baskı konusunda bilgi ve deneyimli - Ekip çalışmasına yatkın Çalışm..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Merthan Ayakkabı

AYAKKABI İMALATI SÖKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA, MODELHANE BÖLÜMÜNE AYAKKABI SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ GRAFİKER ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Media Rubic

-Wordpress konusunda deneyimli -Opencart altyapısıyla ile eticaret siteleri oluşturup yönetim konularında deneyimli -Daha önce wordpress'te hazırladığı çalışmaları referans gösterecek -Seo konularına hakim -Photoshop iyi derece -İllustrator iyi derece -Google sear..