Grafiker İş İlanları

Pozisyon: Grafiker
İzmir / Karşıyaka İzmir Markagraf

Yeni kurulacak ajansimiza Grafik tasarim konusunda reklamcilik matbaa ve bunun benzeri mesleki egitim alaninda uzmanlasmak isteyen donemsel calisma arkadaslari aranmaktadir..

PLASTİK KART sektöründe faaliyet gösteren firmamız için müşterilerimizden gelen tasarım taleplerine cevap verebilecek, gelen siparişlerin baskı öncesi hazırlık işlemlerini yapabilen, ofset, serigrafi ve rulo baskı tekniklerini bilen, Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC programlarını çok iyi sev..

Bursa / Nilüfer Datsa Reklam

coreldraw programını bilen. öz güveni olan pratik zekaya sahip pozitif enerji ye sahip takım arkadaşları alınacak..

İstanbul Avrupa / Güngören Türkoğlu Metal Aksesuar

3 ds max photoshop programları bilen grafiker aranıyor..

İstanbul Avrupa / Avcılar Efeart Reklam

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; Kendine birşeyler katmak isteyen stajyer arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Gölge Baskı Ve Reklam Hizmetleri

Seyrantepe'de Bulunan Şirketimize Dijital Baskı / Açık Hava Reklamcılığı Sektöründe -Baskı Sektöründe 2 yıl deneyimli -Esnek Çalışma Saatlerine uygun -Disiplinli Tam Zamanlı Grafiker Alınacaktır...

İzmir / Karşıyaka Mitra

Kadın Doğum Uzmanıyım. Eşimle beraber çalışıyorum. web sitelerimizin yönetimi ve sosyal medya da tanıtılması grafikler ve videolar ile desteklenmesini istiyoruz. Bu konuda uzmanlaşmış takımımızda yarı zamanlı bize destek verecek takım arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Esenler NEUTEC İLAÇ SAN. TİC. A.Ş.

GENEL NİTELİKLER İlaç sektörünün öncü kuruluşlarından olan firmamızda aşağıdaki özelliklere sahip Grafik Tasarımcı olarak görev alacak takım arkadaşları aramaktayız. • Üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakültesi/ Grafik Bölümü mezunu, • Tercihen benzer pozisyonda en az 2 yıl d..

Ankara / Çankaya Metropol Eğitim Kurumları

Ankara Kızılay merkezde bulunan ve üniversite hazırlık yayınları üreten yayın departmanımıza iyi derecede adobe indesign - illustrator, mathmagic ile tercihen quark ve freehand bilen elemanlar alınacaktır. Adayların mac deneyimli ve adobe programlarına hakim olmakla beraber, iş konusund..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Otimsan

Otimsan 50 yılı aşkın süre önce 1962 yılında kurulmuştur. Yaklaşık 20 kişilik ekibimizle Kağıthane Atölyemizde hizmet veriyoruz. Her bir çalışanın kalite standardı farklı yönlerde ve yetenekte olduğu için başarılı bir ekip oluşmuştur. İtibarımız yüksek kaliteli özel tabela ve yönlendir..