Grafiker İş İlanları

Pozisyon: Grafiker
İstanbul Avrupa / Avcılar Teori Dijital

Avcılar civarında oturan, grafik tasarım programlarına hakim, en az 2 yıl tecrübeli grafiker alınacaktır. Havuz, fitness center gibi sosyal imkanları bulunan nezih sakin bir çalışma ortamı sunuyoruz. Video edit programları ve sosyal medya yönetimi konularında tecrübesi olanlar tercih se..

İstanbul Avrupa / Fatih Alfa İç Ve Dış Ticaret

İnternet üzerinden Satış yapan firmamız için Web Satış Elamanı aramaktayız istenilen özellikler - Fotoshop vb fotoğraf düzenleme progmanına hakim olması veya Geliştirme amacında olan - Pratik ve hızlı çalışma - Calışma Ekibine ve ortamına uyum Yapılacak işler:..

İstanbul Avrupa / Avcılar Aktekin Otomasyon Ve Reklam Hizmetleri

Tabela, ilan, kartvizit, broşür tasarımı yapabilen deneyimli grafiker aramaktayız...

Denizli / Merkez Batu Teknik

Alez ve mutfak önlüğü dikim atölyesinde çalışacak eleman aranmaktadır..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Pikselink Reklam Ajansı

• Üniversitelerin tercihen Grafik Tasarım, Görsel Sanatlar ve İletişim Tasarımı bölümlerinden okuyan veya mezun • Grafik Tasarım alanında en az 1-2 yıl deneyimli, • Sosyal medya görsel kurallarına hakim, • Tasarım teknikleri ve baskı üretimi konusunda bilgili, • Photoshop, In..

Adana / Seyhan İyssoft

Üniversitelerin ilgili Sosyal Medya, Grafik Tasarım ve Görsel İletişim Tasarım bölümünlerinden mezun Sosyal medyayı iyi kullanabilen, En az 2 yıl tecrübesi olan, tercihen digital tasarımda tecrübeli, Adobe Illustrator, Photoshop, Adobe Premiere, After Effects programlarına hakim,..

Firmamızda görevlendirilmek üzere, Corel draw, Photoshop, proğramını kullanabilen, Sorumluluk sahibi, ekip çalışmasına yatkın, çözüm odaklı, Sürekli gelişim ve öğrenmeye açık, yenilikçi yaklaşım gösterebilen, takım arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Doğa Reklam

SADECE İSTANBUL ANADOLU YAKASINDAN GELEN BAŞVURULAR DİKKATE ALINACAKTIR. GRAFİK PROĞRAMLARI Corel Draw programında profesyonel, yada asgari 2 yıl deneyimli KİŞİSEL BECERİLER Matbaa sektöründe en az 2 yıl deneyimli, Tasarım yapabilme becerisine sahip,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye NOKTA KORUMA GÜVENLİK

Güzel Sanatlar Bölümü Lisans Derecesinde Mezun Mesleğinde tecrübeli Web site kurulumu yapabilen Bay- Bayan 25-35 Yaş aralığında Ümraniye'de personel alınacaktır. NOKTA AJANS-0216 700 15 11..

Tekirdağ / Çorlu Bervin Dis Ticaret

Dış ticaret sektöremizde çalıştırılmak üzere kutu tasarımlarını yapabilecek grafiker arıyoruz...