Güzellik Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: Güzellik Uzmanı
İstanbul Avrupa / Bakırköy W Hair Concept

Bay / Bayan kuaför ve güzellik salonumuza ' güzellik uzmanı ' aramaktayız ...

İstanbul Avrupa / Şişli HALKA GRUP

GENEL NİTELİKLER Cilt-vücut bakımı, kozmetik uygulamaları ile 25 senelik aktif bir geçmişi olan, sunduğu ürünlerle ve klinikte yaptığı cilt bakım uygulamalarıyla cerrahi olmayan doğal cilt bakımının 21. yüzyılda Macaristan'daki öncüsü olarak kabul edilen cilt bakım markası için Nişantaş..

Bursa / Nilüfer Epilium Güzellik Salonu

Yeni açılan güzellik merkezimizde çalışmak üzere; - En az lise mezunu (ustalık belgesi olan), - El-ayak bakımında iyi olan, - Yeniliklere açık, - Kendini geliştirebilen, -Güler yüzlü, - Müşteri-çalışan ilişkisini benimsemiş, - Esnek çalışma saatlerine uyum s..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Sun Vital Beauty Suadiye

- Diksiyonu düzgün - Çalışmayı seven - Çalışma ortamına uyum sağlayabilecek - Güler yüzlü ve insan ilişkilerinde başarılı - Kendine özen gösteren ve bakımlı - Cilt bakım ve diğer güzellik hizmetlerini uygulayabilecek Çalışma arkadaşları aramaktayız. ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dharma Med

Kozyatağı ve Göztepe şubelerimize, tecrübeli veya eğitime hevesli yeni mezun, aynı yerde istikrarlı çalışma arzusu olan, enerjik, sorumluluk alabilecek, huzurlu bir ortamda çalışacak, güler yüzlü, estetisyen, uzman estetisyen alınacaktır. Site üzerinden özgeçmiş formu ile müracaat tercih edili..

Aydın / Merkez Letya Güzellik Salonu

Diksiyonu düzgün, İnsan ilişkileri iyi, İşini seven, El becerisi olan ben bu işim yapıyorum veya bu işi ben yapabililirim diyen çalışma arkadaşlarını bekliyorum...

güzellik merkezinde çalışacak manikür-pedikür ve sir yapabilen arkadaşlar aranıyor....

Kocaeli / İzmit Özel Elm Polikliniği

İzmit merkezde bulunan güzellik polikliniğimizde ; Lazer Epilasyon (Alexandrite, Ütüleme Diode) , Cilt bakımı ve Zayıflama uygulamalarında tecrübesi olan , diksiyonu düzgün, satış kabiliyeti yüksek , enerjik, güler yüzlü , dış görünümüne özen gösteren güzellik uzmanı aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Pendik Se-Ha Kuaför

Kurtköy de bulunan kuaför salonumuza manikür-pedikür konusunda tecrübeli bayan eleman alınacaktır...