Güzellik Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: Güzellik Uzmanı

Çorludaki güzellik merkezimize tercihen güzellik hizmetleri alanından mezun,Protez tırnak, İpek kirpik, Masaj,Ağda uygulamalarında deneyimli personel aramaktayız.Maaş+Prim+SGK+Yol+Yemek.Tüm haklar mevcuttur..

Antalya alanya ilçemizde bulunan ÇAĞLAR BY/BYN ÜNİSEX KUAFÖR SALONUMUZ'da çalışmak üzere erkek berberi kalfaları, föncüler bayan saç kesimine saç boyamasına profesyonel bir şekilde hakim ustalar aranmaktadır müracat telofonla olucaktır. Kalacak yer mevcuttur. Maaş+ssk+kalıcak yer...

İstanbul Avrupa / Eyüp Cennet Güzellik Salonu

ÖZELLİKLE LAZER EPİLASYON BİLEN KAŞ KONTÖRÜ, İPEK KİRPİK VE PROTEZ TIRNAK KONUSUNDA DA BİLGİ SAHİBİ GÜZELLİK UZMANI ARANMAKTADIR. MAAŞ + PRİM + SGK + YEMEK SOSYAL HAKLAR VERİLMEKTEDİR..

İstanbul Anadolu / Ataşehir WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İzmir / Bayraklı Ma Vie Estetik

En az 3 yıl tecrübeli, Zayıflama , Cilt Bakımı , Epilasyon , Microblading Kaş , Protez Tırnak, İpek Kirpik uygulamalarına hakim, Öğrenmeye yeteneği olan, Diksiyonu düzgün bayan takım arkadaşları aramaktayız...

firmamız bünyesinde çalışacak estetisyen çalışma arkadaşları arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Es My World Güzellik Merkezi

MERKEZİMİNDE ÇALIŞACAK, İŞİN DE DENEYİMLİ GÜZELLİK UZMANI (ESTETİSYEN) ARANMAKTADIR..

Adana / Seyhan Mezoform

ESTETİK VE LAZER DR KLİNİĞİNDE YETİŞTİRİLMEK ÜZERE DR ASİSTANLIĞI VE ESTETİK CİHAZ KULLANIMI İÇİN 20-40 YAŞ ARALIĞINDA İNSAN İLİŞKİLERİ İYİ PREZANTABL BAYAN ELEMANLAR ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Sun Vital Beauty Çengelköy

ÇENGELKOY'DE BULUNAN GÜZELLİK VE SOLARYUM SALONUNDA ÇALIŞACAK -EN AZ LİSE MEZUNU -CİLT BAKIM VE EPİLASYON KONUSUNDA EN AZ 3 YILL TECRUBELİ -GÜLER YÜZLÜ, İLETİŞİM BECERİLERİ GELİŞMİŞ -DIŞ GÖRÜNÜMÜNE VE BAKIMINA ÖZEN GÖSTEREN PREZENTABL -GÜZELLİK UZMANI ÇALIŞMA ARKADAŞI ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Özel Drm Polikliniği

Kadıköy-Kozyatağı'ndaki kliniğimize , * Lazer Epilasyon uygulama deneyimi olan,( Alexandrite veya Diot) * Sorumluluk alabilecek *Dış görünümüne özen gösteren, * Estetisyen çalışma arkadaşları aramaktayız..