Güzellik Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: Güzellik Uzmanı
İstanbul Avrupa / Şişli Katanella Beauty Concept

Nişantaşı'nda olan merkezimize protez tırnak ve ipek kirpik bilen uzmanlar aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Özel Drm Polikliniği

4 LEVENT'TE, ÖZEL LEVENT HASTANESİ LAZER EPİLASYON MERKEZİ'inde çalışmak üzere * Lazer Epilasyon uygulama deneyimi olan,(Tercihen Alexandrite) * Sorumluluk alabilecek *Dış görünümüne özen gösteren, * Estetisyen çalışma a..

Diyarbakır / Merkez Cs Güzellik Merkezi

Güzellik merkezimizde çalışmak üzere; Protez tırnak, manikür pedikür, ipek kirpik ve kalıcı makyajdan anlayan deneyimli güzellik uzmanı alınacaktır...

Kocaeli / İzmit Özel Elm Polikliniği

İzmit merkezde bulunan estetik ve güzellik polikliniğimizde ; Lazer Epilasyon (Alexandrite, Ütüleme Diode) , Cilt bakımı ve Zayıflama uygulamalarında tecrübesi olan , diksiyonu düzgün, satış kabiliyeti yüksek , enerjik, güler yüzlü , dış görünümüne özen gösteren güzellik uzmanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Bgm Estetik Bağcılar Güzellik Merkezi

Beylikdüzünde bulunan merkezimize deneyimli estetisyen alınacaktır. - Güleryüzlü, dinamik ve ekip çalışmasına yatkın, - Bakımlı, prezentabl ve diksiyonu düzgün, - Kendini geliştirmeye açık, satış kabiliyeti olan, - Halkla ilişkilerde deneyimli, İletişim yönü kuvvetli,..

İstanbul Anadolu / Kartal HALKA GRUP

KOZMETİK SEKTÖRÜNDE LİDER MÜŞTERİMİZ İÇİN ; GEBZE CENTER AVM'DE YER ALAN MAĞAZAMIZDA KOZMETİK SATIŞI YAPACAK ARKADAŞLAR ARIYORUZ. İŞİN TANIMI Kozmetik sektöründe lider müşterimiz için Gebze Center avm’de görevlendirilmek üzere, . • Müşteriye ürünler hakkında bilgi vere..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Neslim Güngen Güzellik Merkezi

* Estetik ve Güzellik merkezimizlerin gerektiğinde sorumluluğunu alabilecek *Profesyonel ve kurumsal çalışmaya elverişli , * Alanında en az 5 yıl tecrübeli uzman ,işini ve sektörünü seven gerekli hassasiyeti gösterebilecek * Ekibimizde kendini geliştirmeye açık pozitif , güler yü..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dermaline Estetik

Kozyatağı'ndaki Polikliniğimize , * Lazer Epilasyon uygulama deneyimi olan ( Tercihen Alexandrite) *Cilt Bakımı ve zayıflama uygulamalarında deneyimli * Sorumluluk alabilecek *Dış görünümüne özen gösteren, * Estetisyen ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Pırlanta Güzellik Merkezi

4.LEVENTTEKİ PIRLANTA ESTETİK GÜZELLİK MERKEZİMİZE DENEYİMLİ DENEYİMSİZ ESTETİSYENLER ARANMAKTADIR. DOLGUN MAAŞ-SGK-PİRİM -YEMEK...