Güzellik Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: Güzellik Uzmanı
İstanbul Anadolu / Ataşehir WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Endorfin Güzellik Merkezi

Ataşehirdeki güzellik salonumuza estetisyen ve güzellik uzmanları arıyoruz Mesai saatlerimiz : 10:30 - 20:30 arasıdır ...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş İmsa Güzellik Merkezi

- Diksiyonu düzgün, - Çalışmayı seven, - Çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, - Güler yüzlü ve insanlarla ilişkileri iyi olan, - Kendine özen gösteren ve bakımlı, - Güzellik hizmetlerini uygulayabilecek, - Saat problemi olmayan -Yeni mezun veya yetiş..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Nexus Güzellik Merkezi

NEXUS POLİKLİNİKLERİMİZE HAFTA SONU ÇALIŞMA ENGELİ OLMAYAN TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ BAYAN GÜZELLİK UZMANLARI VE ESTETİSYENLER ARANIYOR...ÇALIŞMA SAATLERİ...SABAH:09:00 AKŞAM:20 00'dir. MAAŞ+SSK+YEMEK NOT:LÜTFEN ÖN ŞARTLAR UYGUNSA MÜRACAAT EDENİZ... MÜRACATLARIMIZ CV ÜZERİNDE..

Tam teşekküllü güzellik salonumuzda güler yüzlü ve özverili çalışmak üzere bayan Güzellik uzmanı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Bakırköy İmsa Güzellik Merkezi

- Diksiyonu düzgün, - Çalışmayı seven, - Çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, - Güler yüzlü ve insanlarla ilişkileri iyi olan, - Kendine özen gösteren ve bakımlı, - Epilasyon, cilt bakımı ve diğer güzellik hizmetlerini uygulayabilecek, - Saat problemi olmayan..

İzmir / Bornova Özel Nets Polikliniği

Estetisyenlik belgesi sahibi En az lise mezunu Lazer epilasyon uygulamalarında en az 3 yıl deneyimli, İkna kabiliyeti kuvvetli, İletişim yeteneği güçlü, sunum becerisi gelişmiş, diksiyonu düzgün, Gelişime açık ve sorumluluk sahibi, Dış görünümüne özen gösteren..

Adana / Seyhan Nisa Estetik

ESTETİK VE GÜZELLİK MERKEZİNDE ÇALIŞMIŞ SEKTÖRDE DENEYİMLİ VE KONUSUNDA UZMAN SATIŞ YETENEĞİNE SAHİP OLAN İNSAN İLİŞKİLERİ İYİ BAYAN ELEMAN VE GÜZELLİK UZMANI ARANMAKTADIR...

Bursa / Osmangazi Model Nabız

Firmamız bünyesinde çalışacak güzellik ve terapi uzmanları aranmaktatır maaş sigorta ve yemek mevcuttur...

Adana / Seyhan Mezoform

ESTETİK VE LAZER KLİNİĞİNE CİLT BAKIMI VE ÜRÜN SATIŞI YAPABİLECEK DENEYİMLİ GÜZELLİK UZMANI ARANMAKTADIR...