Güzellik Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: Güzellik Uzmanı
İstanbul Anadolu / Ataşehir Endorfin Güzellik Merkezi

Ataşehirdeki güzellik salonumuza estetisyen ve güzellik uzmanları arıyoruz Mesai saatlerimiz : 10:30 - 20:30 arasıdır ...

Adana / Seyhan Mezoform

ESTETİK GÜZELLİK MERKEZİNDE ÇALIŞMIŞ SEKTÖRDE DENEYİMLİ VE KONUSUNDA UZMAN SATIŞ YETENEĞİNE SAHİP OLAN İNSAN İLİŞKİLERİ İYİ BAYAN ELEMAN GÜZELLİK UZMANI ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Elite Beauty

Ümraniye Alemdağ caddesindeki şubemize hoş görünen deneyimli ve tecrübeli güzellik uzmanı arıyoruz. Merkezimizde Lazer ve iğneli epilasyon, cilt bakımı ve dövme sildirme yapılıyor. Çalışma saatlerimiz 09:30 - 20:00 En kısa zamanda işe başlayabilecek, yılbaşından önce Kendi işyeri ..

Kocaeli / İzmit Özel Elm Polikliniği

İzmit merkezde bulunan güzellik polikliniğimizde ; Lazer Epilasyon (Alexandrite, Ütüleme Diode) , Cilt bakımı ve Zayıflama uygulamalarında tecrübesi olan , diksiyonu düzgün, satış kabiliyeti yüksek , enerjik, güler yüzlü , dış görünümüne özen gösteren güzellik uzmanı aranmaktadır...

Ankara / Çankaya Mavi Işık Plus

Firmamız 10 yıldır Türkiye genelinde Ankara Antalya Kayseri İzmir ve Konya illerinde estetik ve güzellik sektöründe hizmet veren Türkiyenin bu anlamda kurumsal kalite ve hizmet standartlarını oluşturmuş Poliklinik ve güzellik merkezleri ile mavı ışık markası altında hizmet veren marka ağına sahip bi..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Neslim Güngen Güzellik Merkezi

Güzellik merkezimizde tam zamanlı çalışacak, telefonlara bakıp randevu oluşturacak, diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek , İNGİLİZCE bilen... – Üst düzeyde sözel yeteneğe sahip, – İnsanlarla iyi ilişkiler kurabilen (dışa dönük), – Kendine güvenen ve başkalarını etkileyebilen,..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Suns Solaryum & Güzellik

Aşağıdaki Bölgelerde Yer Alan Solaryum & Güzellik salonlarımıza : Suadiye Ulus Mecidiyeköy Bakırköy - Diksiyonu düzgün, - Çalışmayı seven, - Çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, - Güler yüzlü ve insanlarla ilişkileri iyi olan, - Ke..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dermaline Estetik

Kozyatağı'ndaki Polikliniğimize , * Lazer Epilasyon uygulama deneyimi olan,( Tercihen Alexandrite) *Cilt Bakımı ve zayıflama uygulamalarında deneyimli * Sorumluluk alabilecek *Dış görünümüne özen gösteren, * Estetisyen ..