Hemşire İş İlanları

Pozisyon: Hemşire
Ankara / Çankaya Gökçen Osgb Ve Mühendislik

Ankara Kızılay'da bulunan OSGB'mizde çalışmak üzere tam zamanlı veya part-time olacak şekilde diğer sağlık personeli ihtiyacımız bulunmaktadır. İlgililerin telefon ile başvurması rica olunur...

Ankara / Çankaya Genel Cerrah Muayenehanesi

İLETİŞİMİ VE İNSANİ İLİŞKİLERİ İYİ, LAPAROSKOPİ AMELİYATLARINDA TECRÜBELİ, HAREKET KAABİLİYETİ YÜKSEK, MESLEĞİNİ SEVEN, UYUMLU ÇALIŞMA ÖZELLİĞİ OLAN SON 2 YIL İÇİNDE AMELİYAT HEMŞİRESİ OLARAK ÇALIŞMIŞ HEMŞİRE VEYA SAĞLIK TEKNİSYENİ ARANMAKTADIR. REFERANSLARI OLANLAR TERCİH EDİLECEKTİR...

Ankara / Çankaya Genel Cerrah Muayenehanesi

ANKARA ÇUKURAMBARDAKİ MUAYENEHANEYE TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK, DİKSİYONU DÜZGÜN, İLETİŞİMİ GÜÇLÜ, TECRÜBELİ HEMŞİRE ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Epion Sağlık Hizmetleri

Yara tedavi polikliniği ve mobil (evde sağlık hizmeti )sağlıkta çalışmak üzere farklı pozisyonla için en az 1 yıl deneyimli ehliyetli ve aktif araç kullanabilen hemşire , Att, sağlık memuru ve paramedikler aranmaktadır NOT: Öğrenci, anestezi teknikeri,laborant ve ehliyets..

Kocaeli / İzmit Özel Elm Polikliniği

İzmit Merkezde Bulunan Özel E.L.M. Polikliniği bünyesinde çalışmak üzere; - Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, - Yeni mezun ya da deneyimli, - Ekip çalışmasına yatkın, - Hasta memnuniyetine önem veren, Hemşire ve Sağlık Memuru ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Op. Dr. Eser Aydoğdu

25/35 yaş arasında estetik ameliyat tecrübesi olan bayan hemşire aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Çevre Kalite Osgb

Çevre Kalite Osgb firmasının aktif ilanlarına veya diğer İşyeri Hemşiresi ilanlarına göz atabilirsiniz.Çevre Kalite Osgb İşyeri Hemşiresi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde görevlendirilmek üzere; - Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, - Ameliyathane bölümünde deneyimli, - Kişisel gelişimine önem veren, - Ekip çalışmasına yatkın, - Hasta memnuniyetine önem ver..

Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde yeni açılacak olan Taksim Hastanemizde görevlendirilmek üzere; - Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, - Yeni mezun ya da deneyimli, - Ekip çalışmasına yatkın, - Hasta memnuniyetine önem veren,..

Acıbadem firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sorumlu Hemşire / Taksim ilanlarına göz atabilirsiniz.Acıbadem Sorumlu Hemşire / Taksim ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..