Hemşire İş İlanları

Pozisyon: Hemşire

Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde görevlendirilmek üzere; - Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, - Yeni mezun ya da deneyimli, - Ekip çalışmasına yatkın, - Hasta memnuniyetine önem veren, - Erkek adaylar için askerlik hizm..

Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde görevlendirilmek üzere; - Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, - Onkoloji alanında deneyimli, - Ekip çalışmasına yatkın, - Hasta memnuniyetine önem veren, - Erkek adaylar için askerlik hiz..

İstanbul Anadolu / Pendik Hayat Osgb

2013 yılından beri Pendikte faaliyet gösteren OSGB firmamıza tam zamanlı olarak çalışacak aktif olarak araç kullanabilen İşyeri hemşiresi ( DSP ) çalışma arkadaşı aramaktayız. konuyla ilgilenen arkadaşlar mülakat için randevu alabilirler....

İstanbul Anadolu / Kadıköy İstanbul Osgb Tic. Ltd. Şti.

İstanbul Osgb Tic. Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yardımcı Sağlık Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.İstanbul Osgb Tic. Ltd. Şti. Yardımcı Sağlık Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Acıbadem firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yoğun Bakım Hemşiresi ilanlarına göz atabilirsiniz.Acıbadem Yoğun Bakım Hemşiresi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Konya / Tümü Gölge Osgb

Gölge Osgb firmasının aktif ilanlarına veya diğer İşyeri Hemşiresi ilanlarına göz atabilirsiniz.Gölge Osgb İşyeri Hemşiresi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..