Hemşire İş İlanları

Pozisyon: Hemşire
İstanbul Anadolu / Kartal Yasal Sağlık Hizmetleri

Laboratuvarımızda çalışmak üzere tam zamanlı hemşire / sağlık memuru aranmaktadır. EKG ve SFT çekiminde deneyimli Dinamik, işini hızlı yapabilen Dikkatli, tedbirli ve sabırlı Dürüst, güvenilir ve tarafsız Sorumluluk duygusu gelişmiş, mesleki özen ve titizliğe sahip,..

Ankara / Çankaya Mavi Işık Plus

İRTİBAT ve GÖRÜŞME İÇİN YETKİLİ kişilerin TELEFON VE ADRESLERİ : Ön görüşmeler aşşagıda belirtilen işyeri adreslerinde her gün 19.30 kadar devam etmektedir. randevu almadan özgeçmişiniz ile birlikte lütfen subelerimize müracaat ediniz. PART TİME VEYA FULL TİME ANKARA B..

Bursa / Tümü Kerevitaş Gıda

Bursa'da faaliyet gösteren firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere; • Sağlık Meslek Liselerinin / Sağlık Meslek Yüksekokullarının; o Hemşirelik o Sağlık Memurluğu o Acil Tıp Teknisyenliği bölümlerinden mezun • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'n..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Erkay Sağlık Ve Sosyal Hizmetler

İSTANBUL/ÜSKÜDAR'da Özel Asude Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezinde çalışacak Tam Zamanlı Hemşire arayışımız vardır...

İstanbul Avrupa / Şişli Erkay Sağlık Ve Sosyal Hizmetler

İSTANBUL/Mecidiyeköy de Özel Asude Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezinde çalışacak Tam Zamanlı Hemşire arayışımız vardır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Özel Öz İstanbul Tıp Merkezi

TIP MERKEZİMİZDE GÜNDÜZ ÇALIŞACAK BAYAN ATT VEYA HEMŞİRE ALINACAKTIR ,..

Bakım Merkezinde Çalıştırılmak Üzere Ebe,Hemşire, Att, Geriatri ( HASTA VE YAŞLI BAKIMI) Mezunu Bay Sağlık Personelleri Alınacaktır...

İzmir / Tümü FRESENIUS MEDİCAL CARE

Grubumuzun İzmir'de buluna Diyaliz Kliniğiklerinde görevlendirilecek, Diyaliz Hemşiresi arayışımız bulunmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar • Üniversitelerin ve/veya Sağlık Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun • Tercihen Hemodiyaliz Sertifikasına sahip veya hem..

İstanbul Anadolu / Maltepe Nehir Osgb

Hemşire, Acil Tıp Teknisyeni veya Sağlık memuru alınacaktır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı onaylı Diğer Sağlık Personeli belgesi almış olması tercih sebebidir...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Epion Sağlık Hizmetleri

Diyabetik ayak ve kronik yara tedavi biriminde çalışmak üzere EHLİYETLİ ve aktif araç kullanabilen hemşire ,Att ve sağlık memuru aranmaktadır..