Hemşire İş İlanları

Pozisyon: Hemşire
Kocaeli / İzmit Özel Elm Polikliniği

İzmit Merkezde Bulunan Özel E.L.M. Polikliniği bünyesinde çalışmak üzere; - Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, - Yeni mezun ya da deneyimli, - Ekip çalışmasına yatkın, - Hasta memnuniyetine önem veren, Hemşire ve Sağlık Memuru ..

Ankara / Çankaya Mavi Işık Plus

İRTİBAT ve GÖRÜŞME İÇİN YETKİLİ kişilerin TELEFON VE ADRESLERİ : Ön görüşmeler aşşagıda belirtilen işyeri adreslerinde her gün 19.30 kadar devam etmektedir. randevu almadan özgeçmişiniz ile birlikte lütfen subelerimize müracaat ediniz. maaş 1500-2500 tl arası olup personelin tecrube ve ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Aytuğlu Hair Trans

Anadolu yakası Batı Ataşehir'de bulununan Estetik Cerrahi kliniğimize yeni mezun hemşire alınacaktır..

Ankara / Etimesgut Işılay Koleji

ALANINDA DENEYİMLİ; HEMŞİRELİK, ANESTEZİ, ATT VB. SAĞLIK MESLEK DERSLERİNE GİREBİLECEK MEB ATAMASI YAPILABİLEN, FORMASYON BELGESİ OLAN HEMŞİRE ADAYI YETİŞTİREBİLECEK DONANIMA SAHİP, MESLEĞİNİ SEVEN, SAĞLIK VE EĞİTİM CAMİASINA HİZMET EDEBİLECEK ÖĞRETMENLER..

Acıbadem Sağlık Grubu'nun Anadolu Yakasındaki lokasyonlarında görevlendirilmek üzere; - Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, - Yeni mezun ya da deneyimli, - Ekip çalışmasına yatkın, - Hasta memnuniyetine önem veren, - Erk..

Acıbadem Sağlık Grubu'nun Avrupa Yakasındaki Hastanelerinde görevlendirilmek üzere; - Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, - Yeni mezun ya da deneyimli, - Ekip çalışmasına yatkın, - Hasta memnuniyetine önem veren, - Erkek..

İstanbul Avrupa / Şişli Hayat Yıldızı

1999 yılından bu yana Sağlık ve Eğitim sektöründe hizmet veren, İstanbul'da faaliyet gösteren ve büyük iki projeyi yöneten firmamızın Ambulans, Kkm, Revir ve Acil Yardım İstasyonlarında görevlendirilmek üzere "PARAMEDİK & ATT & HEMŞİRE" aramaktayız. *Sağlık Meslek Liselerinden ..

İstanbul Anadolu / Üsküdar ESTEWORLD

İş Açıklaması Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu, İstanbul'da Etiler, Bahçelievler ve Altunizade bölgelerinde 4 şubesi ile 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren estetik ve plastik cerrahi konusunda branşlaşmış bir sağlık kuruluşudur. 2014 yılında, Altunizade'de hizmete giren Estet..

ACİL TIP TEKNİSYENİ - ÇEVRE SAĞLIK TEKNİSYENİ - LABORANT BÖLÜMÜ MEZUNU AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN, EKİP ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYAN, DOSYALAMA VE TAKİP KABİLİYETİ YÜKSEK, DİKSİYONU DÜZGÜN, ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ.....

İstanbul Avrupa / Şişli Özel Daisy Poliklinik

Nişantaşı,nda Bulunan Estetik Polikliniğimizde görevlendirilmek üzere hemşire aranmaktadır. Aranan Nitelikler *En az Sağlık Meslek Lisesi mezunu, *Hasta memnuniyetine önem veren *Ekip çalışmasına yatkın, *Hemşirelikte kusursuz hizmet anlayışı ile güvene dayalı..