Hemşire İş İlanları

Pozisyon: Hemşire

Kızılay'daki muayenehanemizde çalışmak üzere, Hemşire alınacaktır. - Girişimsel işlemlere yardımcı olabilmek, - Kendini geliştirebilecek ve yeni uygulamalar öğrenmeye açık olmak, - Takım ve ekip çalışmasına uyumlu olmak, - Kariyer hedefli ve gelişime açık olmak, ..

İzmir / Gaziemir Makro Osgb Ltd. Şti.

-OSGB FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞABİLECEK -Sağlık Meslek Lisesi ya da Sağlık Meslek Yüksek Okulu Hemşirelik ,Sağlık Memurluğu ,Acil Tıp Teknisyenliği ve Çevre Sağlığı Teknisyenliği bölümlerinin herhengi birinden mezun, - ''İSG KATİP SİSTEMİNDE TANIMLI'' ve tercihen işyeri hemşireliği konus..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Saruhan Kanbur Aile Sağlığı Merkezi

saruhan kanbur aile sağlığı merkezinde hemşire pozisyonunda görev alacak tercihen çekmeköy yakınlarında oturan ,evlilik yada gebelik düşünmeyen bayan ebe -hemşire -acil tıp teknisyeni çalışma arkadaşı aramaktayız....

Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezimize pazar günleri hariç 08.00-17.30 arasında çalışacak yardımcı sağlık personeli alınacaktır. Adayların en az sağlık meslek lisesi mezunu olması gerekmektedir...

AKSARAY da bulunan fabrikamızda görevlendirmek üzere Diğer Sağlık Personeli görevlerini yürütebilecek konusunda tecrübeli Takım çakışmasına yatkın İSG Katip sisteminde tanımlama yapılabilecek şekilde İşyeri Hemşiresi belgesine sahip TAM ZAMANLI İŞYERİ HEMŞİRESİ alınaca..

Ankara / Çankaya Mavi Işık Plus

İRTİBAT ve GÖRÜŞME İÇİN YETKİLİ kişilerin TELEFON VE ADRESLERİ : Ön görüşmeler aşşagıda belirtilen işyeri adreslerinde her gün 19.30 kadar devam etmektedir. randevu almadan özgeçmişiniz ile birlikte lütfen subelerimize müracaat ediniz. PART TİME VEYA FULL TİME ANKARA K..

İstanbul Avrupa / Şişli Özel Sır Polikliniği

İstanbulda ikamet eden ,özelpoliklinikte( medikal estetik ve lazer epilasyon) doktor işlemlerini asiste edicek bayan hemşire aranıyor.(şişli-okmeydanı..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Bahçeci Sağlık Grubu

Genel Nitelikler; * Hemşirelik veya ebelik bölümünden tercihen Üniversite mezunu, * En az 1 yıllık iş tecrübesi olan, * İnsan İlişkilerinde başarılı, güler yüzlü, * Takım çalışmasına yatkın, * Sorumluluk sahibi, dikkatli, titiz ve disiplinli, * 30 yaşını aş..

İstanbul Anadolu / Ümraniye FRESENIUS MEDİCAL CARE

Grubumuz İstanbul / Ümraniye Diyaliz Kliniğimizde görevlendirilecek, Diyaliz Hemşiresi arayışımız bulunmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar • Üniversitelerin ve/veya Sağlık Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun • Tercihen Hemodiyaliz Sertifikasına sahip veya hem..

Bakım Merkezinde Çalıştırılmak Üzere Ebe,Hemşire, Att, Geriatri ( HASTA VE YAŞLI BAKIMI) Mezunu Bay Sağlık Personelleri Alınacaktır...