Hostes İş İlanları

Pozisyon: Hostes
İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Dalyan Sanat Cafe

Büyükçekmece Kültürpark arkasında bulunan Dalyan Sanat Cafe için, -Büyükçekmece ve Beylikdüzü civarı ikamet eden, -Diksiyonu düzgün, güler yüzlü ve iletişim becerileri yüksek, -Disiplinli, özverili, -Hijyene ve kişisel bakımına özen gösteren, -Takım çalışmasına y..

İstanbul Anadolu / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Hem para kazanıp hem de okul hayatında iş tecrübesi kazanmak ister misin? İstanbul'un önde gelen etkinlik mekanlarında (kongre, fuar ve konser merkezlerinde) görev alacak takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır. *Enerjisi yüksek ve iletişim yönü güçlü, *İngilizcesi iyi d..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Lunch Box

İş açıklaması: Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren LunchBox restoran zincirinin Yeşilköy şubesi için deneyimli kasiyer aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Yeşilköy’e ulaşım sorunu olmayan - Diksiyonu düzgü..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Lunch Box

Lunch Box firmasının aktif ilanlarına veya diğer Karşılama Hostesi (Dudak Payı Meyhane İçin ilanlarına göz atabilirsiniz.Lunch Box Karşılama Hostesi (Dudak Payı Meyhane İçin ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Lunch Box

İş açıklaması: Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren LunchBox restoran zincirinin Modern East AVM’de açılacak şubesi için deneyimli kasiyer aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Ümraniye’ye ulaşım sorunu olmayan..

İstanbul Anadolu / Kadıköy ANT İnsan Kaynakları

Ant İnsan Kaynakları; 2003 yılından itibaren sektörün öncü firmalarıyla çalışmış heyecanlı, fark yaratan, organize olmuş ve alanında uzman bir ekip tarafından İnsan Kaynağı ve Bordro hizmeti sağlamak amacıyla kuruldu. Firmaların; Ulusal ve Uluslararası Kongre, Fuar, Toplantı, Event, Ürün Lans..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu İnci Ajans

06-10 nisan 07-10 nisan 14-17 nisan fuarları için ingilizce bilen fuar hostesleri aranıyor...

İstanbul Avrupa / Beyoğlu İnci Ajans

06-10 nisan 07-10 nisan ve 14-17 nisan fuar hostesleri aranıyor...

İstanbul Avrupa / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere, roadshow, gala, tanıtım, proje bazlı etkinliklerde vb. organizasyonlarda görev almak isteyen; - 18-25 yaş aralığında, - İstanbulda ikamet eden, - Tercihen İngilizcesi iyi, - Seyahat engeli olmayan, - Dış görünümüne özen g..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Beyaz Fırın Ataşehir

• Güleryüzlü, • Dış görünümüne özen gösteren, • Enerji dolu, • Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışacak, • Mağazada Servis Elemanlarına servis yoğunluğunda destek olabilecek, Ataşehir Şubemizde Görevlendirilmek Üzere ..