Hostes İş İlanları

Pozisyon: Hostes
İstanbul Anadolu / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

28-29 Mayıs tarihlerinde, Life Park’ı dev bir festival kasabasına dönüştürecek olan Chill-Out Festival Istanbul 2016 YÖNLENDİRME PERSONELİ olarak görev alabilecek arkadaşlar aranmaktadır. 18-28 yaş arasında Tercihen İngilizcesi iyi olan Ekip çalışmasına uyumlu Aktif, g..

Konya / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

8-14 Haziran tarihleri arasında GAZİANTEP M1 REAL AVM'de stand host ve hostesi olarak görev alabilecek arkadaşlar aranmaktadır. *Enerjisi yüksek ve iletişim yönü güçlü, *Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, *18-28 yaş arası, * Bay /Bayan..

İstanbul Anadolu / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında bulunan havaalanlarında YÖNLENDİRME PERSONELİ olarak çalışabilecek full time ve part time arayışımız bulunmaktadır. *Enerjisi yüksek ve iletişim yönü güçlü, *İngilizcesi iyi düzeyde, *Vardiya çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,..

Gaziantep / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

8-14 Haziran tarihleri arasında GAZİANTEP M1 REAL AVM'de stand host ve hostesi olarak görev alabilecek arkadaşlar aranmaktadır. *Enerjisi yüksek ve iletişim yönü güçlü, *Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, *18-28 yaş arası, * Bay /Bayan..

Ankara / Çankaya Mesnevi Turizm

Ankara genelinde, Şirketimizin Öğrenci Servislerinde görevlendirilmek üzere, diksiyonu düzgün, giyimine özen gösteren, güler yüzlü Rehber Öğretmenler alınacaktır. Resimli Cv ler öncelikli değerlendirilecektir...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Sunset Grill & Bar

GENEL NİTELİKLER Dış görünümüne önem gösteren, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Müşteri memnuniyetine önem veren, Takım çalışmasına yatkın, Güleryüzlü ve dinamik, 22-30 yaşları arasında bayan, İyi derecede İngilizce bilen, İletişimi kuvve..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Yönetici İnsan Danışmanlık Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER Capacity Avm içerisinde bulunan restorantımız da çalıştırılmak üzere, İletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü, Misafir memnuniyeti odaklı Kafe ve restoran sektöründe deneyim sahibi Diksiyonu düzgün 18-30 yaşları arasında En az lise ve ..

Kocaeli / İzmit İNKA İnsan Kaynakları

21-29 Mayıs tarihleri arasında KOCAELİ M1 REAL AVM'de çalışmak üzere host ve hostes olarak görev alabilecek arkadaşlar aranmaktadır. *Enerjisi yüksek ve iletişim yönü güçlü, *Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, *18-28 yaş arası, * Bay /Bayan..

İstanbul Anadolu / Tümü Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık

İstanbul’un değişik noktalarında yer alan marketlerde çeşitli konularda müşteri deneyimleriyle ilgili gözlem ve anket yapmak üzere 18-30 yaş arası kadın – erkek çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız var. Çalışma 1 ay sürecek. Maaş + Yol ücret..

1 SPV + 2 HOSTES İst. Anadolu Göztepe Optimum AVM içerisinde opet stand hostesliği işinde çalışacak bayan hostesler ve erkek spv aranmaktadır. Tanım; Opet ve optimum avm arasında olan para kart işbirliği kapsamında 100 TL ve üzeri alışverişte 10 TL para puan y..