Hostes İş İlanları

Pozisyon: Hostes

şirketizde çalışmak üzere bilgisayar bilen sekreter ve asistan alınacaktaır..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Lunch Box

İş açıklaması: Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren LunchBox restoran zincirinin Modern East AVM’de açılacak şubesi için deneyimli kasiyer aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Ümraniye’ye ulaşım sorunu olmayan..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Leylek Mağazacılık

17-25 yaş arası CNR Expo Yeşilköyde çeşitli tarihlerde standımızda görev alacak Dış görünümüne özen gösteren İletişim yönü kuvvetli Bayanlar için boy 1,60 ve üstü Tercihen İngilizce bilen Ücret : Desk hostesleri için 60 TL +Yemek Çalışma Saatleri: 09:30-19..

İstanbul Anadolu / Maltepe TAVUK DÜNYASI

Maltepe Sahil'de bulunan şubemiz için bahçede müşteri karşılaması yapacak aynı zamanda servis açıp sipariş alabilecek çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tümü MY STAFF

Uluslararası organizasyonda 18-25 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde çalışacak, ileri seviyede İngilizce dil bilgisine sahip, bizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek takım arkadaşları aramaktayız. İstanbul'da ikamet eden İngilizce dil bilgisi olan Dış Görünü..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Altın Tabak Künefe

ALTIN TABAK KÜNEFE&KAHVALTI...İŞLETMEMİZDE MÜŞTERİLERİMİZİ GÜLER YÜZLE KARŞILAYACAK AYNI ZAMANDA SERVİS YAPABİLECEK TECRÜBELİ ELİ YÜZÜ DÜZGÜN ''BAYAN'' ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ... MAAŞ KİŞİNİN TECRÜBESİ VE İŞE YATKINLIĞINA BİNAYEN DEĞERLENDİRİLECEKTİR.. MAAŞ DOLGUNDUR....

İstanbul Anadolu / Tümü Lov İletişim

RAMAZAN AYI BOYUNCA İSTANBUL ANADOLU VE AVRUPA YAKALARINDAKİ MARKET AKTİVİTELERİNDE ÇALIŞACAK BAYAN HOSTESLER ARIYORUZ. ÇALIŞMA SAATLERİ:11:00-20:00 İRTİBAT: YELİZ KARAKUŞ- 544 611 05 41..

İzmir / Bornova Selera Cafe Restaurant

Homeros Vadisinde ki restoranımıza Fiziği Diksiyonu düzgün, microsoft ofice programlarına hakim biraz ön muhasebe bilgisi olan bayan personel aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tümü Bos İnsan Kaynakları

Fuarlarda karşılama hostesi ve servis hostesi olarak çalışabilecek; * 18-28 yaşlar arasında, * Dış görünüşüne önem veren ve prezantabl, * Tercihen İngilizce, İtalyanca veya Arapça dillerinden birini bilen, * Diksiyonu düzgün, * Tercihen 1,65 ve üstü boyu olan,..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Raket Manzara Restaurant

Bakırköy Yeşilyurt'ta bulunan restaurantımızda çalıştırılmak üzere Misafirleri karşılayarak menü verip masalarına oturturacak; *Guler yuzlu *İlgili *Prezantable bayan çalışma arkadaşı aranmaktadır..