Hostes İş İlanları

Pozisyon: Hostes

AVM'lerde kayıt destek organizasyonları için görevlendirilmek üzere, dönemsel çalışacak "Stand Hostesleri" aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tümü MY STAFF

My Staff İnsan Kaynakları İstanbul içi ve dışı kongre, fuar,konser, açılış, festival vb. insan kaynağının kullanıldığı tüm alanlarda dönemsel personel desteği sağlayan, sektöründe öncü bir insan kaynakları firmasıdır. Bu kapsamda aşağıdaki kriterlere uygun genç ve dinamik dönemsel arkadaşlar aramakt..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu İnci Ajans

Fuarlarda görev alacak İngilizce,arapça,rusca Bilen Çay ve kahve servisi yapacak Yoğun çalışma temposuna uyacak Fuar Hostesi alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beyoğlu İnci Ajans

04-07 mayıs ve 10-14 mayıs tarihlerinde çalışabilecek fuar hostesleri Çay ve kahve servisi yapacak Yoğun çalışma temposuna uyacak..

İstanbul Anadolu / Kartal HALKA GRUP

Züccaciye sektöründe lider müşterimiz için; 23-24-30 Nisan -1-7-8-14-15-21-22 Mayıs tarihlerinde 10 GÜN , Pendik Pendorya Avm Çadırında görevlendirilmek üzere, • Müşteriye ürünler hakkında bilgi verecek, • Alternatif ürünler sunacak, 2 Person..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu H D Y Pazarlama A. Ş

* İstanbul'un Incisi BEYOĞLU - GALATASARAY'da ; * İş yaşamına ilk adımı atıp, kendimi geliştirmek istiyorum diyorsanız, * Satış benim işim deyip bu konuda kendinize inanıyorsanız, * Dış arama (Outbound) ile mevcut portföydeki müşterilerimize ulaşarak ürün tanıtımını ve satışını ger..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu İnci Ajans

07-10 nisan Tüyap fuarı için İyi derecede Almanca bilen hostes..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Trend Ajans

30 mart -02 nisan ve 07-10 nisan 2016 döneminde CNR - TÜYAP ve İSTANBUL Fuar ve Kongre Merkezlerinde düzenlenecek fuar organizasyonlarında Periyodik Zamanlı çalışabilecek Bayan Fuar Hostesleri aranmaktadır. Ajansımızın Fuar çalışmalarında yer alabilecek Yabancı dil bilen (İngilizce, Ar..

İstanbul Anadolu / Tümü TAKTX

SEKTÖRÜNDE LİDER OLAN BİR TEKNOLOJİ MARKAMIZ İÇİN, TURKCELL ZİNCİR TEKNOLOJİ MAĞAZALARINDA ÇALIŞMAK ÜZERE SATIŞ DANIŞMANI-PROMOTÖR ARAMAKTAYIZ. SATIŞ KONUSUNDA KENDİNE GÜVENEN TAKIM ÇALIŞMASINI UYGUN. 11:00-20:00 ÇALIŞMA SAATLERİYLE ÇALIŞABİLECEK TAM ZAMANLI ADAYLARIN; MAĞAZACILIK KONU..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Seteney Çocuk Evi

1.Levent'te bulunan anaokulumuza 20-50 yaşları arasında hostes elemanı alınacaktır...