Hostes İş İlanları

Pozisyon: Hostes
İstanbul Anadolu / Ataşehir Shaya

Genel nitelikler: Yiyecek, içecek alanındaki hizmetleri, profesyonel bir organizasyonun çatısı altında toplayan Restoran sektöründe, Dünya genelinde 250'ye yakın şubesi olan Türkiye'nin en farklı ve yenilikçi işletmelerinden birinde çalışmayı zevk edinen ve bu alanda kendini geliştirmek isteye..

Prezantabl, diksiyonu düzgün, Güler yüzlü, enerjik ve işini sahiplenen, Müşteri odaklı hareket eden, Misafirlerimizi kapıda karşılayacak, Esnek çalışma saatlerine uyumlu ve ekip çalışmasına yatkın, Beymekan bünyesinde hostes olarak çalışacak bayan takım arkadaş..

İstanbul Anadolu / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere, dönemsel olarak 15 Eylül - 15 Haziran tarihleri arasında Ulusal ve Uluslararası Kongre,Toplantı, Seminer, Fuar, Veri girişi gibi proje bazlı etkinliklerde görev almak isteyen ''Bay-Bayan takım arkadaşları'' arayışımız bulunmaktadır. - 18-27 yaş aralığ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Vatan Pano

ÇEKMEKÖY'DE Kİ RESTORANTIMIZ DA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAYAN HOSTES ARANMAKTADIR. RESTORANTIMIZDA Kİ KONUKLARIMIZI KARŞILAMA,REFAKAT ETME VE EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLANMALARIYLA İLGİLENECEK BAYAN HOSTES ARAYIŞIMIZ BULUNMAKTADIR. ARANAN NİTELİKLER; *GÜLER YÜZLÜ VE Dİ..

Sektör öncüsü olan dayanıklı tüketim ve mutfak ürünleri firmalarımız için daha önceden yerel ve zincir teknoloji marketlerde deneyim sahibi , ev aletleri teknik özelliklerine ve genel özelliklerine hakim , ikili ilişkileri kuvvetli , tecrübesi yüksek part time satış danışmanları aranmaktadır...

Konya / Karatay Selman Plastik

şirketizde çalışmak üzere bilgisayar bilen sekreter ve asistan alınacaktaır..

Malatya / Yeşilyurt Karnaval Organizasyon

İş Tanımı Eğlence, düğün, organizasyon davet gibi etkinliklerde tanıtım yapılmaktadır. Aranan Nitelikler Eğlence düğün açılış gibi organizasyonlarda; Tanıtım karşılama ağırlama , Evsahipliği yapma görevi ile bizlere yardımcı olacak , Dış görünüşüne önem veren arka..

İstanbul Avrupa / Tümü Bos İnsan Kaynakları

Fuarlarda karşılama hostesi ve servis hostesi olarak çalışabilecek; * 18-28 yaşlar arasında, * Dış görünüşüne önem veren ve prezantabl, * Tercihen İngilizce, İtalyanca veya Arapça dillerinden birini bilen, * Diksiyonu düzgün, * Tercihen 1,65 ve üstü boyu olan,..

Kayseri / Melikgazi Lunch Box

İş açıklaması: Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren LunchBox restoran zincirinin Kayseri Mix AVM’de açılacak şubesi için deneyimli karşılama hostesi aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Ulaşım sorunu olmayan..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Kayseri Sofrası

İş Tanımı KARŞILAMA HOSTESİ alınacaktır. Aranan Nitelikler Taksim’deki cafemizde çalışmak üzere İngilizce ya da Arapça bilen bayan kapı hostesi aranmaktadır...