Hostes İş İlanları

Pozisyon: Hostes
İstanbul Avrupa / Tümü CRT HUMAN

CRT Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Crt Human ; kurum ve kuruluşların iş yaşamlarında istedikleri vizyona ulaşabilmeleri için gerekli olan nitelikli iş gücünü sağlamak amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Profesyonel hizmet kalitesiyle insan kaynakları, bordrolama, seçme yerleştirme, döne..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Beyaz Fırın Ataşehir

Beyaz Fırın, iki asırlık dolu dolu bir lezzet hikayesi. 1836’da Balat’ta poğaça, börek, çörek fırını olarak başlayan, Kadıköy’de büyüyüp serpilen Beyaz Fırın, Anadolu yakasında, 350 çalışanı ile birlikte Kadıköy, Suadiye, Çiftehavuzlar, Erenköy, Akasya ve Ataşehir mağazalarında hizmet vermeye..

İstanbul Anadolu / Tümü Lider Kadro Turizm Organizasyon

OTEL , FUAR, KONGRE MERKEZİ, SOSYAL TESİSLER, DÜĞÜN DAVET AÇILIŞ ORGANİZASYONLARINDA, ÖZEL DAVETLERDE, GÜNÜ BİRLİK PART-TİME ÇALIŞABİLECEK PERSONELLER ALINACAKTIR. * PROJE BAZLI GÜNLÜK ÇALIŞABİLECEK * BAY VE BAYAN * 18 - 30 YAŞ FOTOĞRAFLI ADAYLAR ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Trend Ajans

KASIM ARALIK OCAK FUAR SEZONU İÇİN CNR - TÜYAP ve İSTANBUL Fuar ve Kongre Merkezlerinde düzenlenecek fuar organizasyonlarında Periyodik Zamanlı çalışabilecek Bayan Fuar Hostesleri aranmaktadır. Ajansımızın Fuar çalışmalarında yer alabilecek Yabancı dil bilen (Arapça, İngilizce, Rusça..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Eralp Servis Hizmetleri

İçerenköy,Küçükbakkalköy,İnönü Mahallesi cevresinde oturan bayan servis hostesi aranmaktadır..

En az lise mezunu, - 18 -26 yaşları arasında, - Güleryüzlü,pozitif ve dinamik yapısıyla maksimum hizmet kalitesi sunabilecek, - Dış görünüşüne özen gösteren, - 1.68 ve üzeri, 36-38 beden(bayanlar için) - Kendine güvenli ,ikna gücüne inanan, - Markayı en iyi şekild..

İstanbul Anadolu / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

2 yıllık ehliyet sahibi araç kullanımında sorun yaşamayan oyuncak kıyafeti giyebilecek personel arıyoruz. Çalışma 1 ay boyunca devam edecektir. Sabah 9 akşam 6 saatleri arasında haftanın 6 günü olacak şekilde gerçekleşecektir. İş tanımı haftanın 5 günü belirli noktalardaki d..

Ankara / Keçiören Kocatepe Kahve Evi

Antares alışveriş merkezimizdeki kocatepe kahve evi işletmemize yenimahalle batıkent demetevler etlil keçiören de ikamet eden bayan karşılama hostesi arıyoruz akşam servisimiz mevcut maaş+sigorta+tip detaylı bilgi için yüz yüze görüşelim..

İstanbul Anadolu / Kadıköy My Deniz Restaurant 2

Kadıköy Fenerbahçe semtinde ki Balık restaurantımıza Prezantable, müşteri karşılama, yer gösterme, karşılama yapabilicek Bayan eleman alınacaktır. . Maaş + yemek + ssk..

İstanbul Anadolu / Tümü Detay Danışmanlık Kongre Hizmetleri

Sektöründe Öncü Organizasyon Firmamız Tarafından Düzenlenen Kongrelerde Host-Hostes olarak Proje Bazlı Görevlendirilecek; Organizasyon Alanında Kendine Güvenen Ekip Çalışması İçinde Bulunabilen, Esnek Çalışma Saatlerine Ayak Uydurabilen, Bay-Bayan Ekip Ar..