İç Mimar İş İlanları

Pozisyon: İç Mimar
Antalya / Konyaaltı Afrit Dsgn

Merkezi Antalya da Bulunan Firmamıza İç Mimar Aranmaktadır. Özellikler: -Üniversitelerin İlgili Bölümünden Mezun -Autocad, Photoshop vb Çizim Programlarına Hakim -Planlama ve Koordinasyon Becerisi Yüksek -Seyahat Engeli Olmayan İş Tanımı: - Yurtiçi ve Yurtd..

Adana / Yüreğir Berjer Mobilya

MAĞZAMIZDA İÇ MİMAR OLARAK ÇALIŞACAK BAYAN ELEMAN ARIYORUZ..

Kocaeli / Kartepe Hatt Collection

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere, *Üniversitelerin Mimarlık ya da İç Mimarlık bölümlerinden mezun *Mağazacılık ve satış alanında kariyer hedefleyen *Tercihen mobilya & dekoratif ürün satışı konusunda en az 1 yıl deneyimli *İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişim becerileri..

İstanbul Anadolu / Kartal Hacıoğlu

Yeni açılacak HACIOĞLU şubeleri için konsept tasarımlarının yapılması, Proje Çizimi ve mevcuttaki HACIOĞLU şubelerinin tadilat projelerini takip edecek,Cafe/Restaurant sektöründe en az 2 yıl tecrübeli ekip arkadaşı arıyoruz. Aranan Nitelikler Üniversitelerin İÇ MİMARLIK bölümlerin..

Denizli / Merkez Özbilgin Ticaret

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE EN AZ 3 YILLIK TECRÜBESİ OLAN İÇ MİMAR ALINACAKTIR...

Ankara / Çankaya Move Mimarlık

*3DS MAX*. PROGRAMINI VE AUTOCAD PROGRAMINI KULLANABİLEN, DİKSİYONU DÜZGÜN , ENERJİSİ YÜKSEK , POZİTİF VE ÖĞRENMEYE AÇIK BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ. İŞ TANIMI: OFİS VE ŞANTİYE EKİP ÇALIŞMASI..

Antalya / Konyaaltı Ebru Dekorasyon

Mutfak dolapları alanında iş deneyimi olan iç mimar lar arıyoruz...

Balıkesir / Bandırma Şahin Proje Mimarlık Mühendislik

Üniversitelerin Mimarlık,İç Mimarlık bölümlerinden mezun, En az 2 yıl deneyimli, Autocad, 3D Max ve Office programlarına hakim, Takım ruhuna sahip, Projelerin keşif, tasarım, sunum ve uygulama aşamalarını takip edebilecek, Yapılan tasatımların görsellerini yazırlayabil..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Polo Mobilya

Mobilya sektöründe hizmet vermekte olan Masko'daki firmamıza görevlendirmek üzere; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tercihen İstanbul/Avrupa Yakasında ikamet eden, Mobilya sektöründe tecrübeli ve yetiştirilmek üzere, Mimari çizim programlarında tasarım ve çizim yap..

Ankara / Altındağ Akm Mobilya

MOBİLYA TASARIMI KONUSUNDA TECRÜBELİ. 3D MAX VEYA ALTERNATİF PROĞRAMLAR BİLEN, TASARIM YAPABİLECEK İÇ MİMAR ALINACAKTIR. GÖRÜŞMELER YÜZ YÜZE TUNA BEY'LE YAPILACAKTIR. DOLANTI SOKAK NO:5 SİTELER / ANKARA..