İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: İş Güvenliği Uzmanı
Kayseri / Kocasinan Martı İnsan Kaynakları

Kayseri'de faaliyet gösteren Ortak Sağlık Güvenlik Biriminde çalıştırılmak üzere A - B veya C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı personele ihtiyacımız vardır. Tecrübeli olması tercih sebebidir...

İstanbul Avrupa / Tümü Arsel Osgb

ARSEL OSGB BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ-TECRÜBESİZ C SINIFI İŞ GÜVENLİK UZMANLARI ARANMAKTADIR .....

İstanbul Anadolu / Tümü Arsel Osgb

ARSEL OSGB BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ-TECRÜBESİZ C SINIFI İŞ GÜVENLİK UZMANLARI ARANMAKTADIR .....

ÇEVRE DANIŞMANLIĞI VE OSGBFAALİYETİ GÖSTEREN FİRMAMIZ İÇİN -TAKIM ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLEN -ÇORUM İLİNDE İKAMET EDEBİLECEK -İŞİNİ SEVEN VE BENİMSEYEN -ÖĞRENMEYE VE PAYLAŞMAYA AÇIK -OFİS PROĞRAMLARINI İYİ KULLANABİLEN -ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİĞİNİ YAP..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Hayat Yıldızı

3.Havaalanı Projesinde çalışacak Sağlık personeli olan İş Güvenliği Uzmanı alınacaktır...

Tekirdağ / Çorlu Aknet Ortak Sağlık

· 6331 Sayılı Yasa kapsamında, İşyeri Hekimliği hizmetlerinin sağlanması. · İşe giriş ve periyodik sağlık muayenelerinin yapılması, · İlgili rapor ve kayıtların oluşturulması. · Revir ve Yardımcı Sağlık Personelinin yönetimi, · İşyerlerindeki g..

Biz Kimiz? Şirketimiz, Çevre Bakanlığı Eski Teftiş Kurulu Başkanı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Eski İş Müfettişi Fikret PEKER’in öncülüğünde, “Çevre Yönetimi Danışmanlığı” ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (PTD/ ÇED Raporu hazırlamak ve ÇED İzleme)” işlerini yapmak , ayrıca “İş..

.Üniversite mezunu ÇSGB onaylı C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikası bulunan .Şirketimizde iş güvenliği prosedürleri ve müşteri sözleşme şartlarını benimseyip acil eylem planı ve risk analizi konusunda tecrübeli yada bu alanda tecrübe kazanmak isteyen işini önemseyen sorumluluk sahibi ..

Çözümcü İş sağlığı ve güvenliği firmamızda , C SINIFI is güvenliği uzmanı olarak çalışmak üzere personel alımı yapılacaktır. Ankara da ikamet eden , Grup çalısmasına ve yogun calisma şartlarına uyum sağlayan , Ehliyeti olup aktif araç kullanımı olan , Risk analizi yapmasını ..

Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) hizmeti veren firmamızda görevlendirilmek üzere, • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İGU sertifikası olan, • İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamındaki güncel kanun ve yönetmeliklere hakim olan, • MS Office uygulamalarını etkin kullanabilen,..