İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: İş Güvenliği Uzmanı
İstanbul Anadolu / Ataşehir Dinçpak Hizmet İşletmeciliği

C sınıfı iş güvenliği sertifikasına sahip, 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanununa ve alt yönetmeliklerine hakim İş sağlığı ve güvenliği konusunda tecrübe sahibi, Eğitim ve sunum teknikleri konularına hakim, Tercihen İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden, Dokümant..

Bursa / Tümü Z-A İnşaat

Bursa ili ve diğer illerde bulunan şantiyelerimizde İş sağlığı ve Güvenliği çalışmalarını takip edecek İSG UZMANI aramaktayız, ARANAN NİTELİKLER İnşaat sektörünün öncü firmalarından biri olan şirketimiz için aşağıda belirtilen niteliklerde ''A-B Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenli..

İstanbul Avrupa / Tümü Arsel Osgb

ARSEL OSGB BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ-TECRÜBESİZ C SINIFI İŞ GÜVENLİK UZMANLARI ARANMAKTADIR .....

İstanbul Anadolu / Tümü Arsel Osgb

ARSEL OSGB BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ-TECRÜBESİZ C SINIFI İŞ GÜVENLİK UZMANLARI ARANMAKTADIR .....

İstanbul Anadolu / Tümü Arsel Osgb

ARSEL OSGB BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ-TECRÜBESİZ C SINIFI İŞ GÜVENLİK UZMANLARI ARANMAKTADIR .....

İstanbul Anadolu / Üsküdar Arsel Osgb

ANADOLU YAKASINDA BULUNAN İNŞAAT PROJEMİZE; TAM ZAMANLI ÇALIŞABİLECEK C SINIFI İŞ GÜVENLİK UZMANI ÇALIŞMA ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ......

Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimimiz bünyesinde, kurumsal projelerde değerlendirilmek üzere, **İş Güvenliği Uzmanlığı alanında en az bir yıllık deneyime sahip**, aktif sahada görev yapabilecek, Ankara da ikamet eden, Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, Dış görünüşüne ve işine özen gösterecek, Es..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ziya Osgb San. Tic. Lti. Şti

RİSK ANALİZİ ACİL EYLEM PLANI VS GİBİ İŞ GÜVENLİĞİ GÖREV VE SORUMLULUKLARINA HAKİM YARIZAMANLI YADA TAM ZAMANLI OLARAK ÇALIŞMAK İSTEYEN B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI ARANMAKTADIR.NOT:MAAŞ KARŞILIKLI GÖRÜŞÜLECEKTİR , GÜNÜNDE VE EKSİKSİZ MAAŞ GARANTİSİ MEVCUTTUR..

Başarı OSGB bünyesinde değerlendirilmek üzere; - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, -İş Sağlığı ve Güvenliği B sınıfı sertifikasına sahip, -İyi bir takip ve dokümantasyon becerisine sahip, -MS Office programlarına hakim, -Aktif araç kullanabilen, -Kocaeli..

Faaliyet alanlarımızda gerekli iş güvenliği tedbirlerinin alınması ve önleyici faaliyetler ile denetleme faaliyetlerinin yürütülmesinde sorumluluk alabilecek, mevzuat ve yönetmeliklere hakim askerlikle ilişkisi bulunmayan İş Güvenliği Uzmanı istihdam edilecektir. Başvurular özenle değerlendiri..