İthalat İş İlanları

Pozisyon: İthalat
Konya / Karatay Ary Dişli

Dış Ticaret Biriminde görev almak üzere; Üretim yapan bir firmada veya benzer bir pozisyonda en az 3 yıl tecrübeli, Dinamik ve Ekip çalışmasına yatkın, İnsan ilişkileri kuvvetli, girişken, araştırmacı, sorumluluk sahibi, İleri derecede İngilizce ve İspanyolca bilen, ERP..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Vipsped Uluslararası Taşımacılık

ULUSLARARASI ALANDA HİZMET VEREN LOJİSTİK FİRMAMIZA OPERASYON BÖLÜMÜNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; *ITHALAT VE IHRACAT KONUSUNDA DENEYIMLI, -Karayolları ilgili tedarikçi, müşteriler ile yakın temasta olabilecek, -Karayolu operasyon evrak süreçlerini yürütebilecek,..

İzmir / Gaziemir İzmak Endüstriyel Mutfak

FABRİKAMIZIN DIŞ TİCARET DEPARTMANINDA GÖREV ALMAK ÜZERE; * YETKİN DÜZEYDE İNGİLİZCE VE FRANSIZCA BİLEN ** MS OFFICE PROGRAMLARINA HAKİM *** İHRACAT İŞLEMLERİNDE EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ **** LOJİSTİK BİLGİSİ OLAN ***** 40 YAŞ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Ag Atlas Gümrük Müşavirliği Ltd Şti

GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ FİRMAMIZA LİSE YADA ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDE OKUYAN, ZORUNLU STAJI OLAN, BAY BAYAN STAJYER ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.AVRUPA YAKASI TERCİH SEBEBİDİR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Sarchem Kimya

Deri Sektörü için kimyevi madde üreten şirketimizin İhracat Departmanında çalışabilecek Eleman arayışımız bulunmaktadır. İyi derecede İngilizce bilen Yurtdışı yazışmalarını ve görüşmelerini İngilizce yapabilecek, İhracat uygulamalarında en az 3 yıl deneyimli Üni..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Aksoylar Mermer

YABANCI MÜŞTERİLERİMİZLE MUHATAP OLACAK İNGİLİZCE BİLEN İTHALAT VE İHRACAT İŞLERİNİ YAPACAK TECRÜBELİ BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR...

Gaziantep / Şehitkamil Kızılbent Export

Orta Doğu ve Orta Asya da Gıda, Temizlik, Kozmetik Pazarı olan. Bunun Yanı sıra Yurt Dışında Yeni Pazarlar ve Yeni Müşteri Arayışında Bulunabilecek ve Bununla ilgili Proje hazırlayabilecek, Piyasa, Rakipler ve Müşterilerle alakalı bilgileri toplayıp ve bu verileri yöneticiye raporlayabilecek,..

Ankara / Yenimahalle Abat Grup

Yurtdışı firmamız için çok iyi derece İngilizce bilgisine sahip, yurtdışı telefon görüşmelerini yapacak, maillere cevap verecek eleman alınacaktır...

Samsun / İlkadım Akgrain Un Sanayi Tic. A. Ş.

İthalat ve ihracat yapan şirketimize iyi derecede İngilizce bilen,ikinci dil sahibi dış ticaret elemanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Esenler Avrasyatek Elektronik

Firmamız Hakkında Bilgi: Işık ve görüntü sistemleri satışı, teknik servisi ve danışmanlığı yapan firmamız Esenler, İstanbul'dadır. Başlıca ürünlerimiz Profesyonel Sahne Aydınlatması, LED Ekranlar ve LCD ekranlı ürünlerdir. Adaylarda Aranan Azami Şartlar: ..