İthalat İş İlanları

Pozisyon: İthalat
İstanbul Avrupa / Şişli Ortaşark Dış Ticaret

OSMANBEYDE BULUNAN DIŞ TİCARET FİRMAMIZA TECRÜBELİ, DENEYİMLİ VE TERCİHEN İNGİLİZCEDE BİLEN İHRACAT ELEMANI ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Şişli Atomsan Elektronik

İthalat ihracat konusunda deneyimli veya bilgili İyi derecede İngilizce bilen, Elektronik ürünlerine yabancı olmayan Yeni ürünleri takip eden ve satış becerisi olan Seyehat engeli olmayan, Askerligini yapmış, Ofis Programlarını kullanabilen, bay çalışma arka..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Starkoza Tekstıl

Dış ticaret yapan firmamızın ihracat evraklarını hazırlayarak, gümrükçü ve nakliyeci arasındaki koordinasyonu yönetebilecek, ingilizce çeki listesi ve ihracat faturası hazırlayabilen, fatura ve irsaliye düzenleyebilen, daha önce bu konumdaki görevlerde çalışmış en az 3 yıl tecrübeli , en az lise ..

İstanbul Avrupa / Fatih Albahja Company Tic. Ltd. Şti

Fatih'te bulunan dış ticaret firmamıza; İhracat listeleri hazırlayabilecek, Cari hesap mutabakat yapabilecek, Fiyat araştırması yapabilecek, Ön muhasebe bilen bayan "İhracat Elemanı" alınacaktır. İrtibat: 0538 033 45 38 Adnan Bey...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Doğaner Makina

İş Tanımı 1997 Yılından beri Boru Bükme Makineleri Üretimini yapan firmamızın Beylikdüzünde bulunan yerine değerlendirmek üzere “İTHALAT İHRACAT PERSONELİ ” aramaktayız. Aranan Temel Nitelikler Tercihen üniversitelerin Dış Ticaret ve İthalat-İhracat bölümlerinden mezu..

İstanbul Avrupa / Esenler Diafarma Ecza Deposu

Diafarma Sağlık ve İlaç Dış Tic. Ltd. Şti olarak, 2003 yılında İstanbul’da kurulduk. 2016 yılı itibariyle Diafarma Ecza Deposu ve Medikal Dış Ticaret Ltd. Şti. olarak hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmekteyiz. Farmasötik ve medikal alanına hizmet veren öncü kuruluşlardan biriyiz. ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir General Motorlu Araçlar

Ticari Araçlar yedek parça ihracatı yapan firmamıza, yedek parça ve ihracat deneyimi olan ihracatçılar aranmaktadır. Ayrıca aynı alanda yetiştirilmek için dış ticaret mezunları alınacaktır. En az iki dil bilenler Dış Ticaret mezunları Tercih edilecektir..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Arıkan Plastik

ANNE VE BEBEK ÜRÜNLERİ İMALATÇISI OLDUĞUMUZ FİRMAMIZA , ÜNİVERSİTE MEZUNU (TERCİHEN -DIŞ TİCARET İNGİLİZCE BÖLÜMÜNDEN veya İLGİLİ BÖLÜMLERDEN MEZUN ) İTHALAT-İHRACAT İŞLERİNDE TECRÜBELİ LOJİSTİK VE GÜMRÜKLEME İŞLEMLERİNE VAKIF TESLİMAT VE ÖDEME ŞEKİLLERİNDE BİLGİ SAH..

İstanbul Avrupa / Şişli Demak Gıda

-Şirketimizin ithalat departmanına ithalat sorumlusu olarak çalışacak yeni mezun, bayan,İngilizce bilen gıda mühendisi alınacaktır. • İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden • İngilizce bilen • Üniversitelerin Gıda Mühendisliği /Gıda Teknolojisi bölümlerinden mezun • ..

Tekirdağ / Çerkezköy Osmanlı Söve

Bizimle çalışacak arkadaşlar deneyimli autocad ve siensi sove makinesinde deneyimli olan ve bay bayan eleman araniyor acil...