İthalat İş İlanları

Pozisyon: İthalat
İstanbul Avrupa / Arnavutköy Laszırh Zincir Sanayi A. Ş.

İngilizce bilen ve office programlarını kullanabilen ihracat asistanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir İhome Mobilya Ltd. Şti

Mall of Istanbul'da mobilya üzerine olan firmamızda. Ön muhasebe bilen ve dış ticaret bilgisi olan bir çalışma arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Vipsped Uluslararası Taşımacılık

ULUSLARARASI ALANDA HİZMET VEREN LOJİSTİK FİRMAMIZA OPERASYON BÖLÜMÜNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE.... -Çok iyi derecede FRANSIZCA bilen -İtahalat ve İhracat konusunda deneyimli -takım çalışmasına yatkın, iletişimi kuvvetli, -analitik düşünme becerileri gelişmiş,..

İstanbul Avrupa / Fatih Özbala İthalat

Toptan Satış firmasının Sirkecideki ofisinde; Sipariş takibi, cari takibi, cari raporlama gibi işlemler için; iyi ms office bilgisi olan, daha önce muhasebe programı (firmamızda Likom Presto+ kullanılmaktadır fakat eta, mikro, logo vb tecrübesi olanlar kolayca adapte olabilir) tecrübesi..

İstanbul Avrupa / Silivri Işıksan Otomotiv

Şirket / İş Tanımı İstanbul / Silivri'de Otomotiv yedek parça ürünleri imalatı yapan firmamızda görevlendirilmek üzere Dış Ticaret Sorumlusu arıyoruz. Aranan Nitelikler; TERCİHEN SİLİVRİ'DE İKAMET EDEN. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,..

firmamızda ithalat ihracat departmanında çalışmak üzere eleman aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Şişli Sergiteks Tekstil San. Tic. Aş

Osmanbey' de kumaş toptan ticareti yapan firmamıza, Tercihen yurt dışı pazarında deneyimli, gelişmeye ve öğrenmeye açık, disiplinli ve titiz çalışan dış görünümüne önem gösteren, İngilizceye hakim, tercihen yüksek öğrenim görmüş, satış ve pazarlama elemanı arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Şişli Alpsat Elektronik

Yurt Dışı Pazarlama ve Satış Alanı ile ilgili en az 2 yıl iş deneyimi sahibi , Üniversite mezunu , iyi düzeyde İngilizce okuma, yazma ve konuşma bilgisine sahip, Analiz yapabilme ve organize şekilde çalışabilen , iletişim becerileri kuvvetli, müşteri ve satış odaklı, dinamik ve öğrenmeye açık , ..

Dalgıç Pompa sektöründe İhracat yapan firmamızın bünyesinde çalıştırılmak üzere; - Dış Ticaret alanında en az 3 yıl deneyimli olan. -İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilen. –Ofis programlarına hakim olan. - 23 -30 Yaş Aralığında. - Tercihen Sigara Kullanmayan bayan eleman. -T..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Rota Sızdırmazlık

Üniversitelerin Dış Ticaret Bölümünden mezun olmuş; İthalat ve İhracat alanında deneyimi ve kariyer hedefi olan, Dış Ticaret Departmanımız da en az 1 yabancı dil ( Tercihen İngilizce ) bilen bayan çalışma arkadaşları aramaktayız. İş yerimiz Hadimköy'de olup, çevre lokasyonlarda ikamet ..