İthalat İş İlanları

Pozisyon: İthalat
İstanbul Avrupa / Kağıthane Günay Dijital

Dış Ticaret tecrübesi olan, bayrak ve tekstil alanında ihracat portföyü olan, İleri düzeyde İngilizce okuma, yazma ve konuşma bilgisine sahip, deneyimli, müşteri araştırmalarıyla ilgilenebilecek personel aramaktayız. İŞ TANIMI - Dünya pazarlarında yeni müşteriler aramak, mevcut mü..

İstanbul Avrupa / Güngören Kalem Tekstil

İTHALAT VE İHRACAT FİRMAMIZDA,İNGİLİZCE BİLEN,YURT DIŞI SEYHATLERİNE CILABİLECEK,BAY VE BAYAN ELEMANLR ARIYORUZ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Vipsped Uluslararası Taşımacılık

ULUSLARARASI ALANDA HİZMET VEREN LOJİSTİK FİRMAMIZA OPERASYON BÖLÜMÜNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE.... *ITHALAT VE IHRACAT KONUSUNDA DENEYIMLI.. .. -Karayolları ilgili tedarikçi, müşteriler ile yakın temasta olabilecek, -Karayolu operasyon evrak süreçlerini yürüteb..

Ankara / Yenimahalle Tulpar Medıcal Solutıons

Sağlık sektöründe ithalat / ihracat departmanında çalışacak ; -İyi derecede İngilizce bilen (okuma ,yazma, konuşma, anlama), tercihen ikinci dil bilen (Fransızca, Almanca,Rusça) -Bay personel için askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf, -B sınıfı ehliyeti olan (terc..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Çınar Medikal

Lisans derecesinde mezun veya en az yüksek okul mezunu, İngilizceyi akıcı derecede konuşabilecek İletişim becerileri kuvvetli olan, sorumluluk sahibi, Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyumlu, Organizasyon,planlama ve raporlama yeteneğine sahip, Temsil ettiği kurumun v..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Çatalkaya Makina

Genel nitelikler: İthalat birimimizde görevlendirilmek üzere bay/bayan takım arkadaşı arıyoruz. * İyi derecede Almanca bilen, * İthalat ve Dış Ticaret konusunda deneyimli, * İstanbul-Avrupa yakasında ikamet eden, * Askerliğini yapmış, * Seyahat engeli bulunmayan,..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Danışmanlığını yaptığımız Üretim- İmalat sektöründe faaliyet gösteren İstanbul İkitelli Organize Sanayi bölgesinde bulunan firmamız için İthalat & İhracat Sorumlusu alınacaktır. 1-İthalat & İhracat konusunda en az 5 yıl deneyimli 2-Müşterilerle günlük-haftalık-aylık yazışm..

Malatya / Battalgazi Yaşaroğlu Tarım

İhracat için KURU Meyve pazarlama elemanı aranıyor. - kuru meyve pazarlamasında tecrübeli ve piyasası olan eleman aranıyor. - pazarlamada tecrübeli veya ikna kabiliyetine sahip. - çok iyi derecede ingilizce (okuma yazma konuşma) bilen .ikinci dil tercih edilir. - tecrübeli ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Arıkan Plastik

ANNE VE BEBEK ÜRÜNLERİ İMALATÇISI OLDUĞUMUZ FİRMAMIZA , ÜNİVERSİTE MEZUNU (DIŞ TİCARET İNGİLİZCE BÖLÜMÜNDEN veya İLGİLİ BÖLÜMLERDEN MEZUN ) İTHALAT-İHRACAT İŞLERİNDE TECRÜBELİ LOJİSTİK VE GÜMRÜKLEME İŞLEMLERİNE VAKIF TESLİMAT VE ÖDEME ŞEKİLLERİNDE BİLGİ SAHİBİ İNGİL..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Power Elektronik

• Üniversitelerin Elektrik veya Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun, • Alanında En az 2-5 yıl deneyimli • MS Office programlarını kullanabilen, • İyi seviyede İngilizce dil bilgisine sahip, • Tercihen Arapça, Fransızca dil bilgisi olan • Teknik şar..