İthalat İş İlanları

Pozisyon: İthalat
İstanbul Avrupa / Şişli İmparator Tekstil

DIŞ TİCARET FİRMASINDA İHRACAT DEPARTMANINDA ÇALIŞACAK DENEYİMLİ BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Şişli Globe Nakliyat

ROMENCE-TÜRKÇE BİLEN TRANSPORT İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN TERCİHEN LOJİSTİK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ OPERASYON MÜDÜRÜ ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Gürmaksan Hidrolik

İşin Tanımı; İhracat Departmanı'nda görevlendirilmek üzere; yurt dışı pazarlama faaliyetlerini bilgisayar başından yürütecek, ihracat işlemlerini organize edecek, günlük müşteri ilişkilerini yürütecek, teklif hazırlayacak, şirket sunumları yapacak, siparişin alınmasından ürünün ihraç ed..

İstanbul Avrupa / Avcılar Mimarsinan Mutfak Eşyaları

Şirket / İş Tanımı Züccaciye Sektörünün köklü markası Amboss için yeniden yapılandırılan şirketimizin İthalat ve ihracat süreçlerinin takibi ve yönetimi konusunda görevlendirilmek üzere; İthalat, ihracat, üretim ve satış süreçlerinin yönetilmesi, İthalat ve ihracat ü..

İzmir / Gaziemir Kenmak Hastane Malzemeleri

• İyi derecede İngilizce bilen, (İkinci dil olarak arapça tercih sebebi) • Dış Ticaret İthalat, tercihen serbest bölge mevzuatına hâkim, • Dış Ticaret Teşvik uygulama esaslarına hâkim, • MS Office uygulamalarına hâkim • İletişim yeteneği ve beşeri ilişkileri kuvvetli, •..

İstanbul Avrupa / Şişli Demak Gıda

Şirketimiz bünyesinde ithalat departmanında çalışacak her türlü operasyonda yer alacak, bakanlık işlemlerini sürdürecek ve işlem takibini gerçekleştirecek adaylar aramaktayız. • İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden • İngilizce bilen • Üniversitelerin Gıda Mühendisliği /G..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Paşa Makina

İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLEN İTHALAT VE İHRACAT İLE İLGİLİ NAKLİYE GÜMRÜK OPERASYONLARINI DÜZENLEYİP TAKİP EDECEK YURT DIŞI PAZAR ARAŞTIRMASI YAPIP GELEN TALEPLERE CEVAP VERECEK MS OFFİCE PROGRAMLARINI İYİ BİLEN DIŞA DÖNÜK KENDİNİ GELİŞTİRMEYE AÇIK BAY veya BAYAN ..

İstanbul Avrupa / Çatalca Tarsan Kimya A. Ş

ÇATALCA DA BULUNAN TARSAN KİMYA A.Ş. TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ ÜRETEN ŞİRKETİMİZİN İHRACAT BÖLÜMÜNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE İYİ DERECEDE İNGİLİZCE & ARAPÇA BİLEN SATIŞ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR.İLGİLENENLERİN CV GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR. ONLİNE OLARAK BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ...

FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE İTHALAT SORUMLUSU ARANMAKTADIR. İSTENİLEN ÖZELLİKLLER; *ÇOK İYİ DERECE İNGİLİZCE BİLEN *İLETİŞİM BECERİLERİ YÜKSEK *ÜNİVERSİTE MEZUNU *MS OFFICE UYGULAMALARINA HAKİM *MİNİMUM 2 YIL İŞ TECRÜBESİNE SAHİP *AKTİF OLARAK A..

İstanbul Avrupa / Silivri Napal Tela ve Elyaf Uretim Sanayi

Teknik Tekstil sektöründe üretim yapan firmamızda, dış ticaret bölümünde çalışmak üzere eleman alınacaktır. Aranan Nitelikler - Çok iyi derecede ingilizce bilen - Ekip çalışmasına uyum sağlayabilmek, özgüveni tam ve kendini iyi ifade edebilen - İşini taki..