Kasap İş İlanları

Pozisyon: Kasap
İstanbul Anadolu / Maltepe Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünlerin reyon..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünleri..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy CARREFOURSA

Şirket / İş Tanımı Çengelköy'de bulunan CarrefourSA Süper marketimizde görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasap; Mağazada satılan ürünlerin raflara yerleştirilmesi, temizlik ve düzeninin sağlanması, fiyat ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Migros

Genel Nitelikler: - Konusunda deneyimli, - Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Kasap, Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve niteli..

İstanbul Avrupa / Tümü CARREFOURSA

İstanbul Avrupa Yakasında Zekeriyaköy Mağazamızda çalışabilecek; Karkas Et İşleme Konusunda Tecrübeli Kasap Ustaları ve Tecrübeli Şarküteri aranmaktadır. Aranan Nitelikler - Dinamik bir ortamda çalışacak, - Çağdaş, güvenilir, özgüvene ve özdenetime sahip,..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Migros

Şirket / İş Tanımı Anadolu Yakasında bulunan Migros, Mjet Mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünlerin reyonlarda standartlara uygun ola..

İstanbul Avrupa / Şişli Migros

Genel Nitelikler: -Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: İstanbul İli Şişli ilçesinde yeni açılacak mağazamızda görevlendirilmek üzere; Full Time "Kasap..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Migros

GENEL NİTELİKLER Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İŞ TANIMI İstanbul Zorlu Center AVM'de açılacak olan Macrocenter mağazamızda görevlendirilmek üzere; Kas..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Migros

Şirket / İş Tanımı İstanbul İl'i Küçükçekmece Halkalı lokasyonunda bulunan Migros Mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; "Kasap”, "Meyve /Sebze Satış Elemanı ", "Şarkütör” olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikt..

Kocaeli / Çayırova NAMET GIDA

GENEL NİTELİKLER Türkiye’nin en büyük et ve et ürünleri üreten şirketlerinden Namet, Kocaeli/Çayırova’ da faaliyet göstermekte olan fabrikasında görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip “Kasap” aramaktadır. *En az ilköğretim mezunu, *19- 45 yaş arası, ..