Kasap İş İlanları

Pozisyon: Kasap
İstanbul Anadolu / Kadıköy Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünleri..

İstanbul Avrupa / Şişli Virginia Angus Steakhouse

Konusunda en az bir yıl tecrübe sahibi, Et parçalama ve kemik sıyırma işinde tecrübeli, Mesleki hijyen konusunda bilgi sahibi, Tam zamanlı çalışabilecek, İletişimi güçlü, güler yüzlü, enerjisi yüksek, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek. Kasap çırağı arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Migros

Genel Nitelikler: - Konusunda deneyimli, - Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Kasap, Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve niteli..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Migros

GENEL NİTELİKLER Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İŞ TANIMI İstanbul Zorlu Center AVM'de açılacak olan Macrocenter mağazamızda görevlendirilmek üzere; Kas..

İstanbul Avrupa / Şişli Migros

Genel Nitelikler: -Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: İstanbul İli Şişli ilçesinde yeni açılacak mağazamızda görevlendirilmek üzere; Full Time "Kasap..

Çankırı / Çerkeş AYTAÇ

Türkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından YILDIZ HOLDİNG grup şirketleri arasında yer alan ve Dünya’nın en büyük Et Entegre tesislerinden birine sahip Aytaç Gıda Yatırım San. ve Tic. A.Ş’nin Çankırı Çerkeş’te yer alan tesislerinde görevlendirilmek üzere Kasap aranmaktadır. İş T..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Migros

Şirket / İş Tanımı Anadolu Yakasında bulunan Migros, Mjet Mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünlerin reyonlarda standartlara uygun ola..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Seven Gıda

Kağıthane Nurtepe'de bulunan şaküterimize; Diksiyonu düzgün müşteri ilişkileri iyi mağazamızı idare edebilecek sürekli çalışmayı düşünen kasap alınacaktır. Yakın çevrede oturan adaylar tercihimizdir...

İstanbul Anadolu / Tümü CARREFOURSA

CarrefourSA İçerenköy Marketi'nin Kasap üretim alanında çalışacak Karkas Et İşleme - Kasap tezgahında satışa sunulan special ürünlerin hazırlanması ve müşteri hizmet konusunda tecrübeli Kasap Ustaları aramaktayız Aranan Nitelikler: 22 - 50 yaş ara..

İstanbul Avrupa / Güngören Trakya Et

GÜNGÖREN'DEKİ ŞUBEMİZDE ÇALIŞACAK KASAP PERSONELİ ARAMAKTAYIZ...