Kasap İş İlanları

Pozisyon: Kasap
İstanbul Anadolu / Kadıköy Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Cemiltopuzlu Macrocenter Mağazamızda görevlendirilmek üzere; Kasap, Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişi..

İstanbul Anadolu / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan,..

İstanbul Anadolu / Üsküdar CARREFOURSA

İş Tanımı Üsküdar Esatpaşa'da bulunan CarrefourSA Süper mağazamızda görevlendirilmek üzere, Kasap pozisyonunda tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Aranan Temel Nitelikler -50 yaşını aşmamış - En az İlkokul mezunu - Tercihen askerliği..

Kocaeli / İzmit CARREFOURSA

İş Tanımı İzmit Körfez CarrefourSA Süper Marketimizde görevlendirilmek üzere, kasap bölümünde çalışacak tam zamanlı takım arkadaşları arıyoruz. Aranan Temel Nitelikler -50 yaşını aşmamış - En az İlkokul mezunu - Tercihen askerliğini tamamlamış..

Sakarya / Tümü CARREFOURSA

İş Tanımı Sakarya Yağcılar da bulunan CarrefourSA Süper marketimizde görevlendirilmek üzere, kasap pozisyonunda tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Aranan Temel Nitelikler -50 yaşını aşmamış - En az İlkokul mezunu - Tercihen as..

İstanbul Anadolu / Pendik CARREFOURSA

İş Tanımı Kurtköy CarrefourSA Süper marketimizde görevlendirilmek üzere, kasap pozisyonunda çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Aranan Temel Nitelikler -50 yaşını aşmamış - En az İlkokul mezunu - Tercihen askerliğini tamamlamış -Te..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sesa Catering

ACİLLLLL.... FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE TECRÜBELİ KASAP ELEMANI ALINACAKTIR GÖRÜŞMELER YÜZ YÜZE YAPILACAKTIR...

Genel Nitelikler Gıda hijyeni ve kişisel hijyenine dikkat eden, Müşteriler ile iyi iletişim kurabilecek, En az 2 yıl tecrübeli, Takım çalışmasına yatkın, İstanbul Anadolu Yakasında hizmet verdiğimiz 10 şubemiz lider konumda yer alan firmamızın şubelerinde ..

İstanbul Avrupa / Tümü CARREFOURSA

İş Tanımı İstanbul Avrupa Yakası CarrefourSA marketlerimizde görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonda takım arkadaşları arıyoruz. Kasap Mağazada satılan ürünlerin raflara yerleştirilmesi, temizlik ve düzeninin sağlanması, fiyat etiketlerinin yapı..

İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

Genel Nitelikler: - Konusunda deneyimli, - Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Kasap, Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ür..