Kasap İş İlanları

Pozisyon: Kasap
İstanbul Avrupa / Tümü CARREFOURSA

Beylikdüzü CarrefourSA Hiper Marketimizde görevlendirilmek üzere, kasap bölümünde çalışacak tam zamanlı takım arkadaşları arıyoruz. Aranan Nitelikler -50 yaşını aşmamış - En az İlkokul mezunu - Tercihen askerliğini tamamlamış -Tercihen mesleki yeterlilik ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Kadim Usta

Daha önce steakhouse da calismis deneyimli arkadaslar ararlarsa sevinirim...

Kocaeli / Darıca Damla Piliç

TAVUK PARÇALAMA TESİSİNDE çalışacak bay bayan 16- 35 yaş arası tecrübeli veya yetiştirilmek üzere elemanlar alınacaktırlar sigortasız çalışmak isteyen veya hacizlik işlemleri olanlar kısa süreli çalışmak isteyen kişiler lütfen başvuru yapmasın..

Kocaeli / Darıca Damla Piliç

tavuk parçalam tesisnde çalışacak bay bayan 16- 35 yaş arası tecrübeli veya yetiştirilmek üzere elemanlar alınacaktırlar sigortasız çalışmak isteyen veya hacizlik işlemleri olanlar kısa süreli çalışmak isteyen kişiler lütfen başvuru yapmasın..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Demtaş Gıda Marketleri

Erenköy ve Bostancı civarında Demtaş Mağazalarımızda çalışacak bay deneyimli kasap aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Biçen Gıda

İŞİN TANIMI : - Kendisine ait reyonların temizlik ve düzeninin sağlanması, - Kendisine ait reyonların ürün teşhirinin yapılarak satışa hazır hale getirilmesini sağlanması, - Müşterilerin taleplerine uygun olarak ürünlerin hazırlanması ve sunulması sağlanması, - Ürün ..

Konusunda deneyimli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünlerin reyonlarda standartlara uygun olarak bulunmasını sağlamaktan, Müşterilerin taleplerine istinaden et ürünlerin..

Gaziantep / Şehitkamil Sistemli Avm

Sadece Gaziantep ilinde ikamet eden, Deneyimli, Müşteri ilişkileri kuvvetli Kasap alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Tümü FİRMA ADI GİZLİ

Sektörünün öncüsü ve büyümekte olan bir şirket için KASAP arayışı bulunmaktadır. ARANILAN NİTELİKLER : - Et ve Et ürünleri konusunda en az 2 yıl deneyimli - Kişisel bakım ve hijyen konularına özen gösteren, - Askerlik hizmetini tamamlamış, - Tercihen catering sek..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE USTA KASAP OLARAK ÇALIŞACAK PERSONEL ALINACAKTIR..