Kasap İş İlanları

Pozisyon: Kasap
İstanbul Avrupa / Beyoğlu Güven Et Okmeydanı

Firmamız bünyesinde çalışıcak Deneyimli kasaplar ve kalfalar aranıyor..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Mevlüt Et

Anadolu yakasında yaşayan işinin ehli tecrübeli kasap aranmaktadır...

İzmir / Karşıyaka CARREFOURSA

İzmir Karşıyaka Soyak Oxygen Gurme Mağazamızda çalışabilecek; Kasap Ustaları,Tecrübeli Balık ve Tecrübeli Sebze Meyve personeli aranmaktadır. Aranan Nitelikler - Dinamik bir ortamda çalışacak, - Çağdaş, güvenilir, özgüvene ve özdenetime sahip, - 50 yaşı..

Bursa / Nilüfer CARREFOURSA

Bursa CarrefourSA Marketlerimizde Kasap üretim alanında çalışacak Karkas Et İşleme - Kasap tezgahında satışa sunulan special ürünlerin hazırlanması ve müşteri hizmet konusunda tecrübeli Kasap Ustaları aramaktayız Aranan Nitelikler: 22 - 50 yaş ar..

İstanbul Avrupa / Tümü RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

Perakende sektörünün vazgeçilmez markası olarak “Semtinizin Süpermarketi” vizyonu ile hızla büyümeye devam eden Rammar, Esenler'de yeni açılacak olan 43. misafir salonu için 'Kasap Görevlisi' pozisyonunda görev alacak; -Kasaplık deneyimi olan, -İnsan ilişkilerinde başarılı, ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane KEYVENİ KURUMSAL HAZIR YEMEK

Türkiye’de ISO EN 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini bir arada alan ilk firma ve ISO TSE 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesine de sahip olan ve kurumsal olarak hizmet veren Keyveni Hazır Yemek ve Catering’in büyüyen kadrosunda..

Kocaeli / İzmit CARREFOURSA

İş Tanımı İzmit Körfez CarrefourSA Süper Marketimizde görevlendirilmek üzere, kasap bölümünde çalışacak tam zamanlı takım arkadaşları arıyoruz. Aranan Temel Nitelikler -50 yaşını aşmamış - En az İlkokul mezunu - Tercihen askerliğini tamamlamış..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Şehir Kasabı & Steak House

Steak house Restorantımızda et ürünleri bilgisi olan KASAP alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

Genel Nitelikler: - Konusunda deneyimli, - Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Kasap, Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ür..

İstanbul Anadolu / Maltepe Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünlerin reyon..