Koordinatör İş İlanları

Pozisyon: Koordinatör
Isparta / Merkez Mesyek

Bilgiye açık Diksiyonu İyi kendine ve işine güvenen personeller alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Tümü Ayser Gıda A. Ş.

Trakya veya İstanbul'da ikamet eden, Tercihen market sektöründe tecrübeli, Bay Genel Ko-ordinatör aramaktayız...

İzmir / Karabağlar Karaaslan İnşaat Elektrik A. Ş

Firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip satış koordinatörü aranmaktadır. Prezantable Diksiyonu düzgün İnşaat, gayrimenkul, Elektrik sektörlerinde tecrübeli İkna kabiliyeti yüksek Satış ekibi kurabilecek ve yönetebilecek tecrübeye ..

Kırşehir / Merkez Noktacom Medya Bilişim

Bilişim ve medya alanında faaliyet gösteren firmamız için web tasarım ve yazılım alanında php ve MYSQL dillerine hakim CSS-HTML5 iyi derecede bilen ekip arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü PROTEK VIP GÜVENLİK VE KORUMA

Şirketimiz Merkez Kadrosunda görevlendirilmek üzere; 35-50 yaş aralığında esnek çalışma saatlerine uygun,diksiyon ve iletişimi düzgün,giyimine özen gösteren sektörde en az 10 yıl deneyimli,sevk ,idare,puantaj vede eğitim verme kabiliyetine haiz ,5188 sayılı kanuna hakim TSK kökenli(araç kulla..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ayser Gıda A. Ş.

Mimarsinan - Büyükçekmece'de ikamet eden mağaza içi Satış Temsilcisi aranmaktadır...

Kocaeli / Çayırova Exact Systems Kalite Kontrol

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

Eğitim Organizasyon Koordinatörü Üniversite Mezunu, • Müşteri Odaklı Düşünebilen, • İkna Kabiliyeti, Özgüveni ve İletişim Becerisi Yüksek, • Müşteri İlişkileri Alanında Deneyimi Olan, • Sorumluluk Sahibi ve Sonuç Odaklı, • Aktif Olarak İngilizce Konuşabile..

İstanbul Anadolu / Pendik Exper Elektronik Güvenlik Sistemleri

Firmamızın Saha Üzerinde Tanıtımını Yapacak Müşteri Pörtföyümüze Yeni Müşteri Kazandıracak Dinamik Çalışmayı Seven Disiplinli Sorumluluk Sahibi Takım Arkadaşı Arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Özeliz

Özel Öğretim Kursumuzda veli ilişkilerini yönlendirmek ve program koordinasyonunu sağlamak üzere; Ofis programlarını bilen, İnsani ilişkilerinde ve diyaloglarında başarılı, güler yüzlü, iletişimi güçlü, girişken ve enerjik, ..