Koordinatör İş İlanları

Pozisyon: Koordinatör

Gayrimenkul ve konaklama alanında faaliyet gösteren şirketimizin, yoğun çalışma temposunda müşteri trafiğini yürütebilecek, sorumluluk bilincine sahip, dinamik güleryüzlü personel alınacaktır...

Ankara / Çankaya Doğan Yapı Grup

KURUMSAL ŞİRKETİMİZDE BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... ŞİRKETİMİZ İÇ MİMARLIK MÜHENDİSLİK CE GAYRİMENKUL ÜZERİNDE HİZMET VERMEKTEDİR. ÖN MUHASEBE BAYAN ELEMANI ARANMAKTADIR..

Şİrketimizin belirlemiş olduğu lokasyonlar içinde; • Kendisine bağlı saha satış ekibinin yönetilmesi, • Ekip performansının hedeflerine ulaşması için gereken yönlendirme ve desteğin verilmesi, • Ekipte görevli kurumsal satış sorumluları ile sahada aktif olarak ziyaretlerin yürütülm..

İGİAD - Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği çatısı altında Gençlik Kurulumuz ( Genç İGİAD ) 'da çalışmak üzere Grafik programlarına hakim, Teknolojiyle arası iyi, Dernek toplantılarını ve faaliyetleri koordine edebilecek, Pratik ve girişken, Ahlaki değerleri..

Ankara / Çankaya Tutku Grup

Gayrimenkul sektöründe kurumsal olarak faaliyet gösteren 6 yıllık deneyime sahip şirketimizde PROJE KOORDİNATÖRÜ olarak görev yapacak disiplinli ve otoriter bayanlar aramaktayız. ARADIĞIMIZ ÖZELLİKLER ŞUNLARDIR: 1. Dış görünümüne özen gösteren, 2. Kesinlikle aktif..

Şirketimizde çalışma üzere; Google seo konusunda bilgili olan Sosyal medya bilgisi olan, Php kodlama bilgisine sahip, ileri de yönetici pozisyonunda çalışma hedefi olan, internet üzerinde yapılacak pazarlama çalışmaları koordine edebilecek..

Ankara / Çankaya Icm Yazılım

ICM Yazılım olarak yatırım yaptığımız bir web projesi olan Rentrent.com.tr 'de çalışmak üzere bir ekip arkadaşı aramaktayız. Çalışacak takım arkadaşımızdan beklentilerimiz: -Projenin mevcut iş ortaklarının telefonlarına cevap verilmesi ve taleplerinin gerçekleştirilmesi..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Estepoint Estetik Ve Güzellik

4 şubeli Güzellik merkezimiz için reklam, halkla ilişkiler, personel işleri vs. konusunda deneyimli Bayan Koordinatör aranmaktdır. Üniversite mezunu ve iyi derece ingilizce şartımız bulunmaktadır. Ücret adayın deneyimine göre belirlenecektir...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Rayba Yapı Proje Ve Danışmanlık Ltd. Şti.

Rayba Yapı Proje Ve Danışmanlık Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Teknik Asistan ilanlarına göz atabilirsiniz.Rayba Yapı Proje Ve Danışmanlık Ltd. Şti. Teknik Asistan ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Yenimahalle Batıkentte Anaokulu

BATIKENT ÇAKIRLARDAKİ ANAOKULUMUZA TERCİHEN PSİKOLOJİ, PDR, ÇOCUK GELİŞİMİ,OKUL ÖNCESİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN OKUL ÖNCESİ MEVZUATINI BİLEN FORMASYONUNU ALMIŞ , EN AZ 2 YIL KADROLU ÖĞRETMENLİK YAPMIŞ EVRAK TAKİBİNİ YAPABİLECEK SORUMLULUK SAHİBİ ARKADAŞ..