Koordinatör İş İlanları

Pozisyon: Koordinatör
Kocaeli / Başiskele Exact Systems Kalite Kontrol

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

İstanbul Avrupa / Şişli Uğurcan Elektrik

İş Tanımı Türkiyede ki Projelerimizde görevlendirilmek üzere Elektrik Yöneticisi Çalışma arkadaşları arayışımız bulunmaktadır , Üniversitelerin Elektrik& Elektronik Mühendisliği ve Elektrik Mühendisleği Bölümlerinden Mezun , İstanbul da İkamet eden . Aran..

-MİLLİ EĞİTİME ENGELLİ BİREYLERE EĞİTİM VEREN ÖZEL EĞİTİM MERKEZİMİZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİ YETİŞTİRİLMEK ÜZERE ELEMAN ALINACAKTIR ARANILAN NİTELİKLER 1- EN AZ LİSANS MEZUNU OLMAK 2-BİLGİSAYAR OFİS PROĞRAMLARINI ÇOK İYİ DERECEDE BİLİYOR VE KULLANIYOR OLMAK 3-YÖNETİCİLİK YAPAB..

İstanbul Avrupa / Şişli British English Dil Okulları Mecidiyeköy

Mecidiyeköy şubesinde saha tecrübesi olan saha elemanı ve saha şefi alınacaktır. Maaş + prim , partime ve full time çalışacak olan arkadaşlar aranmaktadır...

Kocaeli / Çayırova Exact Systems Kalite Kontrol

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Ledkule Organizasyon

Çekmeköy merkezde hizmet veren 600 kişilik Davet / organizasyon salonumuza diksiyonu ve insan ilişkileri düzgün, tam zamanlı çalışabilecek, hafta içi izin kullanabilecek ( Ctesi ve pazar akşamları organizasyon olacaktır) , organizasyon kabiliyeti olan bay veya bayan koordinatör alınacaktır...

Ankara / Çankaya Erbab-I Medya

- En az Lise Mezunu; - Reklam Ajansı deneyimine sahip - Birlikte çalıştığı kişiler ile her zaman olumlu, yapıcı, katkıda bulunan bir yaklaşım içinde olan, - Etrafına enerji yayan, - Mevcut bilgi birikimini ve yetkinliklerini zorlayan işleri yapmak ve sürekli ilerlemek için k..

Kocaeli / Gebze ARF GROUP

GENEL NİTELİKLER •Tercihen Turizm Meslek Yüksek Okulu veya Üniversite mezunu, •Temizlik hizmetleri sektörde en az 7 yıl, Bölge müdürü olarak en az 3 yıl tecrübeli, •Planlama ve organizasyon yeteneği olan, •Yazılı ve sözlü iletişimi güçlü, •MS Office programlarını (word..

Gaziantep / Şehitkamil Esma Makina

İsletmemizde solidworks otocad çizim yapabilen isinde tecrübeli eleman ihtiyacimiz vardır İsletmemizde bizimle çalışacak arkadasimiz bize bir kardes isletmemizi kendi işletmesi gibi görmesi lazım biz elemandan çok kardes arıyoruz..

İstanbul Anadolu / Beykoz Protect Bakım Ve Onarım Hizmetleri

Firmamız bünyesinde Mekanik ve Elektrik Koordinatörlerimize Destek amaçlı çalışma arkadaşı aramaktayız. *Tercihen Beykoz - Kavacık - Anadolu Hisarı Çevresinde İkamet Eden *Üniversite mezunu ( Lisans olabilir ) *Orta Derecede İngilizce Bilen *20-25 Yaşları Arasında..