Koordinatör İş İlanları

Pozisyon: Koordinatör

Sektöründe lider, ulusal ve uluslar arası ölçekte iş ortaklarımız için, şirketimiz bünyesinde yönetmekte olduğumuz satış ve perakende operasyonlarının koordinasyonunda görevlendirilecek, proje müdürü pozisyonu için adaylar aranmaktadır. Üniversite mezunu, tercihen ekonomi, iktisat, işle..

Kocaeli / Çayırova Exact Systems Kalite Kontrol

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

İstanbul Avrupa / Esenler Arsel Osgb

ARSEL OSGB bünyesinde ; . İş planları oluşturarak, yönlendirme yapabilecek yönetim ve koordinasyon becerisine sahip .İletişim becerileri gelişmiş, sabırlı dikkatli titiz .İyi düzeyde MS Office kullanabilen .Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış .Esnek ..

Elektrik ve Elektronik ürünleri hakkında teknik bilgiye sahip Müşteri analizi yaparak müşterilere program hazırlanması Mağaza sorumlusu olarak yönetimi sağlanması Mağaza müdürlüğü yaparak yönetimi sağlanması Müşteri ile ilişkileri düzgün ve iletişim kapasitesi yüksek..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Business Channel Turk

Sema Baysal ile İŞKOLİK isimli TV programına, Firma sahiplerini arayarak ücretsiz bir şekilde programımızda ağırlanmak üzere çağıracak konuk direktörleri alınacaktır.. Çalışma saatleri 09:30-19:00..

AKYURT,ÇUBUK,PURSAKLAR TARAFINDA İKAMET EDEN YETİŞTİRİLMEK ÜZERE SİGORTA PERSONELİ ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Şişli Cargill

QUALIFICATIONS 4 year degree in a Technical or Science discipline (Biology, Chemistry, Engineering, Statistics, etc.) or equivalent Database software programs and fully conversant in microsoft office NIR calibrations and validation process Minimum 2 year experience wit..

İstanbul Anadolu / Maltepe Aykin Dekor 3d

İstanbul maltepe de faaliyet gösteren 3d dekorasyon şirketimize sosyal medyayı etkili kullanabilen deneyimli eleman alınacaktır....

İstanbul Anadolu / Tümü Medyakom

GENEL NİTELİKLER Türk Telekom çözüm ortağı olarak İstanbul’ da faaliyet gösteren Medyakom İletişim bünyesinde görevlendirilmek üzere Saha Satış Koordinatörü aramaktayız Saha satış ekiplerinin günlük route’larının belirlenmesi, ekibin sahada organize edilmesi, route kontrollerinin ..

Prodüksiyon Şirketi – Reklam ajansı deneyimini olan Üniversite mezunu (tercihen iletişim fakültesi) Ekip kurup yönetebilen, sunum ve ikna kabiliyeti yüksek Zaman ve seyahat problemi olmayan B sınıfı ehliyetli ve aktif olarak araç kullanan Ekip arkadaşları arıyoruz...