Koordinatör İş İlanları

Pozisyon: Koordinatör
Ankara / Kazan Nazımay İnşaat

Nazımay İnşaat firmasının aktif ilanlarına veya diğer İnşaat Mühendisi / Tekniker ilanlarına göz atabilirsiniz.Nazımay İnşaat İnşaat Mühendisi / Tekniker ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Beykoz Protect Bakım Ve Onarım Hizmetleri

Firmamız bünyesinde Mekanik ve Elektrik Koordinatörlerimize Destek amaçlı çalışma arkadaşı aramaktayız. *Tercihen Beykoz - Kavacık - Anadolu Hisarı Çevresinde İkamet Eden *Üniversite mezunu ( Lisans olabilir ) *Orta Derecede İngilizce Bilen *20-25 Yaşları Arasında..

Medikal Sektörde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşunda, Koordinatörlük yapacak kişi aranmaktadır. İngilizce bilen ve seyahat engeli olmayan tercih sebebidir. Kamu ile olan ilişkileri yürütecek, Sivil Toplum Kuruluşumuzun üyeleri ve üyeleri ile olan ilişkilerini yönetec..

Ankara / Çankaya Doğan Yapı Grup

KURUMSAL ŞİRKETİMİZDE BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... ŞİRKETİMİZ İÇ MİMARLIK MÜHENDİSLİK CE GAYRİMENKUL ÜZERİNDE HİZMET VERMEKTEDİR. ÖN MUHASEBE BAYAN ELEMANI ARANMAKTADIR..

İzmir / Karşıyaka Netrom Medya

Netrom Medya firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gazete Haber Koordinatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Netrom Medya Gazete Haber Koordinatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...