Mimar İş İlanları

Pozisyon: Mimar
Balıkesir / Merkez Balıkesir Star İkiz Mimarlık

Tasarım ,projelendirme ,danışmanlık ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamıza alanında profesyonel olmaya aday mimar aranmaktadır.(maaş beklentilerinizi belirtiniz.) -Mimari uygulama projesi çiziminde deneyimli -Çizim programlarını hızlı ve aktif kullanabilen -Kentse..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Zekeriyaköy Botanik

proje programlarına hakim villa,site hotel,vb. proje ve uygulamalarında başarılı çalışma arkadaşı arıyoruz..

İstanbul Anadolu / Kadıköy St İnşaat

Kadıköy de bulunan İnşaat Firmamıza Tecrubeli şantiye şefi aranmaktadır. Cv lerinizi 2164678461 nolu telefondan mail adresi isteyip gönderebilirsiniz.. yada 0216 467 84 65 nolu faks numarasına gönderiniz....

İstanbul Anadolu / Kartal İlkem Mimarlık

Ekip Çalışmasına Uyum Sağlayabilen Çalışma Arkadaşı Arıyoruz . En az 2 yıl şantiye deneyimi olan...

Balıkesir / Bandırma Şahin Proje Mimarlık Mühendislik

- Tasarım dünyasını takip eden, tasarım yeteneğine güvenen, vizyon sahibi, - İletişim kabiliyeti yüksek, prezantabl - ilgili programlarını pratik olarak kullanabilen, - Görselleştirme ve modelleme deneyimine sahip, - Sorumluluk alabilecek, - Ehliyeti olan ve aktif araç..

Ankara / Yenimahalle Emkaprk Taah. İnşaat

Şirketimize bay / bayan peyzaj mimarı alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Marmara Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri

MARMARA MİMARLIK BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ; - Mimari ruhsat ve uygulama projelerinde en az 1 yıl deneyimli, - Belediyelere ruhsat projesi çizmiş, - İyi derecede Autocad programını kullanabilen, -İmar ile ilgili güncel yasa ve yönetmeliklere hakim, Mimar ..

Sosyal ilişkileri güçlü, Esnek mesai saatlerine uyum gösterecek olan, Seyahat engeli olmayan, Yeri geldiğinde şantiyeye iş kontroluyne veya ürün kabulunde şirketimizi temsil edecek çalışma arkadaşları aramaktadır. ..

İstanbul Avrupa / Silivri Sera Mobilya

MOBİLYA FABRİKAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ALANINDA EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN TRİMAX PROGRAMINI BİLEN SİLİVRİ VE ÇEVRESİNDE İKAMET EDEN KARİYER HEDEFLERİ OLAN BİLGİSİ VE TECRÜBESİYLE FİRMAMIZI BİR YERLERE TAŞIMAYI HEDEFLEYEN KENDİNE ÖZGÜVENİ OLAN BAY ÇALIŞMA ARKA..

Denizli / Merkez Denizli Laminat

Üniversitelerin Mimarlık,İç Mimarlık bölümlerinden mezun, En az 2 yıl deneyimli, Autocad, 3D Max, Photoshop ve Office programlarına hakim, Mimari projelerde ürün ve renk seçimlerini yapabilecek, Tasarımsal detay çözümleri sunabilecek, Dış görünüşüne özen gösteren,..