Mimar İş İlanları

Pozisyon: Mimar
İstanbul Anadolu / Maltepe Sönmez Grup Mobilya Dekorasyon

Maltepe sahil yolunda kuruluşunu yapmış olduğumuz mimari büromuza 3DMAX deneyimli modelleme tasarım ve dekorasyon deneyimli kalifiye akıllı güleryüzlü mesai arkadaşlarımızı aramaktayız, Çalışmak isteyen arkadaşların mutlak suretle 3DMAX ve autocad deneyimleri olması gerekmektedir, ..

Antalya / Muratpaşa Nohuzsaledere İnş. Ltd. Şti.

İnşaat alanında kendine güvenen, girişimci mimar aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye İmes Mühendislik

Proje çizim konusunda deneyimli (Özellikle TSE ISO23601:2009 ve ISO 7010:2011 standartlarına göre Acil Durum ve Yangın Tahliye Planlarını hazırlayabilecek) deneyimli Mimar ihtiyacı vardır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Artecon Proje Ve Yapı Sistemleri

MİMARİ PROJE VE TAAHHÜT FİRMAMIZA ,MİMAR ALINACAKTIR. AUTOCAD VE OFİS PROGRAMLARI (WORD,EXCEL,VS) İYİ DERECEDE KULLANABİLECEK, OFİS VE ŞANTİYELERDE EŞ ZAMANLI ÇALIŞABİLECEK, ARAÇ KULLANMASI TERCİH SEBEBİDİR. 3D-MAX KULLANABİLMESİ TERCİH SEBEBİDİR, (ÇALIŞMA ŞEKLİ,TAM ZA..

FİRMAMIZ İÇ MEKAN DEKORASYON VE UYGULAMA HİZMETLERİ VERMEKTEDİR. TASARIM KABİLİYETİ YÜKSEK, SATIŞ KABİLİYETİ OLAN MİMAR - İÇ MİMAR - TASARIMCI ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAKTIR. www.karyayapi.com.tr..

Bursa / Nilüfer Mcs Yapı Sistemleri

İnşaat sektöründe dış cephe kaplama alanında faaliyeti gösteren firmamızda aktif autocad programı kullanabilen, fiyat teklifi ve hakediş hazırlayabilecek ofis ortamına ayak uydurabilecek güler yüzlü, işini seven, uzun süreli çalışmayı planlayan ekip arkadaşı aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Maltepe Akçınar A. Ş

AUTO CAD KULLANARAK, PROJEYİ OKUYABİLEN VE METRAJ ÇIKARABİLEN İÇ MİMAR / MİMAR ARANMAKTADIR...

Ankara / Yenimahalle Waw Holding

Alanında uzman çalışma ve proje tecrübesi olan, bilgisayar programlarına hakim çalışma arkadaşları arıyoruz. Kullanılacak Programlar Autocad SkecthUp Lumion 3D Max..

İzmir / Gaziemir Kıyı Mimarlık

Çizim programlarına hakim, detay ve ruhsat projesi çizebilen Yönetmeliklere uygun tasarım yapabilen Keşif-metraj-pozlama dolayısıyla İhale dosyası hazırlama konularında tecrübeli Şantiye tecrübesi ve malzeme bilgisi olan Mimar veya tekniker arkadaşlar aramaktayız. ..

Antalya / Muratpaşa Üçgen Mutfak

ŞİRKETİMİZ BNYEMİZDE ÇALIŞACAK DENEYİMLİ PROJECİ ALINACAKTIR Autocad 3D Programlarına hakim olan, endüstriyel mutfak projesinden anlayan, fiyat teklifi hazırlayan, öncelikle insan ilişkileri ve diyalogları kuvvetli, Türkçeyi iyi konuşabilen, mağazada satış yapabilecek, müşteri odaklı projel..