Mimar İş İlanları

Pozisyon: Mimar
İstanbul Anadolu / Kadıköy İmt İnşaat Mühendis Tah. San. Tic. A. Ş

Aranan Nitelikler • Üniversitelerin mimarlık bölümünden mezun • En az 5 yıl ofis tecrübesi bulunan .Şantiye, konut ve okul proje tasarım süreçlerinde tecrübeli, • MS Office programları, AutoCad, 3dmax, Photoshop, SketchUp Netcat programlarına hakim, • Uygulama , detay ve mal..

Kocaeli / İzmit Asyanur İnşaat

Şantiyemizde görevlendirilecek,işi takip edecek,sorumluluk alabilen ,iletişim becerileri yüksek,AUTACAD ve 3D MAX konularında deneyimli mimar alınacaktır. DENEYİMSİZ VE YENİ MEZUN KİŞİLER DE DEĞERLENDİRİLECEKTİR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Asia Decor

istanbul anadolu bölgesinde bulanan firmamıza iç mimar çalışma arkadaşları arıyoruz.....

Mobilya ve dekorasyon üretim projeleri hazırlayabilecek,müşteri görüşmeleri yapıp uygulama için gerekli doneleri toplayacak Autocat,ofis,3dmax..v.b programları kullanabilen esnek ve tempolu çalışmalara uyum sağlayacak araç kullanabilen Bay veya bayan elemana ihtiyacımız vardır..

Tekirdağ / Çerkezköy Kuzey Arge Müh. Mim. İnş. Ltd. Şti.

Firmamızda çalışacak mimari proje çizebilen , dışcephe tasarımı yapabilen inşaat teknikeri,teknik öğretmen,mimar aranıyor.....

Amasya / Merzifon Dülger Yapı

GENEL NİTELİKLER Proje mimarı • Üniversitelerin Mimarlık fakültelerinden mezun, • Uygulama projelerinde 1 yıl tecrübeye sahip, • Çok iyi derecede AutoCad ve Excel bilgisi, tercihen 3D Max programı bilen, • İnşaat firmalarında en az 1 projede yer almış (tercihen)..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Evgör Mobilya

“Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma” vizyonu ile 2004 yılında kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve uyguladığı başarılı stratejiler ile alanında sayılı firmalardan biri haline gelmiştir. Ürünleri..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Ortaköy Fidanlığı

Fidanlığımızda çalışmak üzere; bahçe bakımlarımızın sorumluluğunu alacak. Tecrübeli tecrübesiz, Üniversitenin Ziraat Mühendisliği Peyzaj Mimarlığı veya teknikerlik bölümlerinden mezun fidanlık ve bahçe bakım sorumlusu alınacaktır. İrtibat: 0533 741 93 64 Ahmet Balcı..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Stm Mühendislik

- Üniversitenin Peyzaj Mimarlığı bölümünden mezun olan, - Küçükbakkalköy / Ataşehir'de yer alan ofisimizde Peyzaj Mimarı olarak çalışabilecek, - Benzer bir pozisyonda en az 3-5 yıl deneyim sahibi olan, - İyi derecede Autocad ve Microsoft Ofis programlarını kullanabilen, - Ter..

Çorum / Merkez Kalender Yapı Mühendislik

İnşaat, Proje, Danışmanlık ve Gayrimenkul Değerleme sektörlerinde faaliyet gösteren firmamızın Çorum Merkez'de bulunan ofisinde görevlendirmek üzere, * Takım çalışmasına uygun, istekli, * Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilen * Autocad, Photoshop, 3D Max ve MS Office pr..