Mimar İş İlanları

Pozisyon: Mimar
Ankara / Altındağ Özkar Mobilya

Fabrikamızda Tasarım Bölümünde çalışmak üzere ; * İnşaattan ölçü alarak, müşteri istekleri doğrultusunda çizim ve sunum yapabilecek , * Üretimden teslimata kadar projelerin takibini yapabilen , ve aşağıdaki niteliklere sahip '' MİMAR ( MOBİLYA DEKORASYON ) ''..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Alkan Mobilya

• Üniversitelerin MİMARLIK, İÇ MİMARLIK, endüstri mühendisliği, orman endüstri mühendisliği ya da Meslek yüksek okulları ve meslek liselilerin aynı bölümlerinden mezun, • 3D MAX, AutoCAD programlarına hakim, özellikle iyi derecede 3D Max ve Vray Render motoru ÇOK İYİ kullanabilen ..

Antalya / Manavgat Yapıen İnşaat

GENEL NİTELİKLER Şirketimizin Antalya/Manavgat bölgesinde yapımını üstlendiği kamu projesi kapsamında görevlendirilmek üzere; Üniversitelerin mimarlık bölümünden mezun, En az 5 yıllık deneyime sahip, İnce işlerde imalat,yöntem ve detaylar ile malzeme konusunda bilgi s..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özyurt Peyzaj

FİRMAMIZIN BAHÇEŞEHİR-HADIMKÖY FİDANLIKLARI VE ŞANTİYEDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE PEYZAJ MİMARI,PEYZAJ TEKNİKERİ veya ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ARANIYOR. *ÜNİVERSİTELERİN PEYZAJ MİMARI,PEYZAJ TEKNİKERİ veyaZİRAAT MÜHENDİSİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN *MESLEĞİNDE EN AZ 3 YIL TECRÜBELİ *ŞANTİ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Dekoset Çelik Kapı Mobilya

Mutfak Banyo Dolapları ve Çelik kapı imalat satışı yapan firmamıza özelikle mutfak ve kapı konusunda deneyimli, ölçüleri alıp imalata verip, işi takip edebilecek, B sınıfı ehiyetli iç mimar/ tekniker alınacaktır. İmalatımız Davutpaşa / Topkapı' dadır...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Proje Art Yapı Tasarım

Mobilya ve corian İmalatı ve uygulamaları Yapan, Firmamızın, Çağlayan Kağıthanede Bulunan showroomumuzda Çalışacak. Mutfak, Mobilya ve Dekorasyon sektöründe deneyimli, Projelendirme, sunum, satış ve imalat teslimine kadar olan süreci takip edebilecek Tasarım yeteneği olan Tercihe..

Ankara / Çankaya Ascon Mimarlık

3ds max i profesyonel kullanabilen, tasarım yeteneği gelişmiş çalışma arkadaşları aramaktayız...

Edirne / Merkez Trakya Boru

Şirketimizin Mobilya ve İnşaat bölümünde görevlendirilmek üzere; Şantiye ve Mobilya işlerinde tecrübeli, Mimar aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kartal İlkem Mimarlık

Ekip Çalışmasına Uyum Sağlayabilen Çalışma Arkadaşı Arıyoruz . En az 2 yıl şantiye deneyimi olan...

Firmamız bünyesinde çalışacak "MİMAR/ İÇ MİMAR" aramaktayız. * Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun, * Diksiyonu düzgün, prezantabl, * İnsan ilişkilerinde başarılı, eğitime açık, * AutoCad Programı bilen, * Seyahat engeli bulunmayan * Aktif araç kullan..