Modelist İş İlanları

Pozisyon: Modelist
İstanbul Anadolu / Adalar İlyada Konfeksiyon

Maltepe'de faaliyet gösteren konfeksiyon ihracat frmamıza orme ve ic giyimde tecrübeli MODELİST, model akışını ve takibini yapacak MODELİST YARDIMCILARI alınacaktır. Modelist adaylarının wearcad programı bilmeleri tercih nedenidir..

Bursa / Yıldırım Necix's Baby Collection

Genel nitelikler: • Tercihen Wearcadfe programını bilen • Tasarım programlarını kullanabilen • Renk, kumaş, aksesuar, kalıp ve dikim teknikleri konusunda bilgi ve deneyim sahibi olan, • Tema bazında koleksiyon hazırlama bilgisine sahip olan • Detaylara önem veren, sorum..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Mirtex Tekstil

Kendi markasıyla bayan dış giyim üretimi yapan firmamızın, Örme grubunda Gerber v8 programını çok iyi derecede kullanan.İmalata seri yapacak kalıp bilgisi olan MODELİST aranıyor. - Tercihen Üniversitelerin Hazır Giyim ve/veya Moda Konfeksiyon bölümü mezun - En az 5 yıl tecrübesi ..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Erfa Tekstil

PENYEDE 5 YIL DENEYİMLİ ASSYST BİLEN MODELİST ALINACAKTIR. NOT: DENEYİMLİ OLMAYAN TEKSTİLDE ÇALIŞMAMIŞ KİŞİLERİN ARAMAMASI VE CV GÖNDERMEMESİ RİCA OLUNUR...

İstanbul Avrupa / Esenler Kalaycıoğlu Tekstil

BLUE JEANS DE ÇALIŞACAK BAY VE BAYAN MODELİST ARANMAKTADIR..

İstanbul Avrupa / Güngören Lissmore

büyük bedende tercübeli örme dokuma bilen..ihracat mantıgında çalışabilecek modelistler alnacaktır...her hangi bi porgram bilmesi yeterlidir..

İstanbul Avrupa / Güngören Şenkar Triko Tekstil

DOKUMADA DENEYİMLİ GERBER MAKİNASINI KULLANMAYI BİLEN MODELİST ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Güngören İnşirah Tesettür

İNŞİRAH TESETTÜR GİYİM TEKSTİL BÜNYESİNE; Görevlendirmek Üzere, ARANAN NİTELİKLER: + Moda tasarım konularında sektörü takip edebilen, + Bayan Dokuma GERBER Programını Kullanabilen + Daha Çok Bayan Üst giyiminde çalışmış + Elle Çizim Yapabilen + İş düzeni ve..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Müptela Tekstil

İHRACAT FİRMAMIZA İHRACATTA DENEYİMLİ ASSYST PROGRAMI BİLEN BAYAN MODELİST ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Güngören Aydınlar Tekstil

Merter'de bayan üst grup imalatı yapan firmamıza ; *Örme ve dokuma kumaşta deneyimli, *Elde kalıp çıkarabilen, elde seri yapabilen, *Gerektiğinde çıkarılan kalıplardan numune dikebilen, *Ekip çalışmasına yatkın , uyumlu, * Modelist aranmaktadır...