Modelist İş İlanları

Pozisyon: Modelist
İstanbul Anadolu / Ümraniye Gecem İç Giyim

-MODELİSTLİK EĞİTİMİ ALMIŞ, -GERÇEKTEN BU İŞİ YAPMAK İSTEYEN, -BİLGİSAYAR BİLGİSİ OLAN, -23-35 YAŞLARI ARASI -GÜLERYÜZLÜ, TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN, -GELİŞİME VE ÖĞRENMEYE AÇIK, -VERİLEN HER İŞİ YAPABİLECEK, -YARDIMCI MODELİST ARANIYOR. Çalışma s..

İstanbul Avrupa / Şişli Cadrelli Tekstil Turizm San Dış Tic Ltd

CADRELLİ TEKSTİL" Modelist " çalışma arkadaşları aranmaktadır. - Koleksiyondan üretime kadar olan süreçlerinin takibini eksiksiz yapabilecek, - Büyük Beden bayan model tecrübesi olan, - Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, - Ekip çalışmasına yatkın, - Ter..

İstanbul Avrupa / Güngören Şenkar Triko Tekstil

DOKUMADA DENEYİMLİ; - ***GERBER VE STYLE CAD*** PROGRAMINI - MODEL HAZIRLAMAYI VE SERİ YAPIMINI BİLEN MODELİST ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Güngören Ymz Triko

bayan giyim üzerine çalışan firmamıza dikim yapabilen modelist alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Şişli Şe-Ma Tekstil

İş Tanımı; 2000 yılından bu yana faaliyet gösteren KASHA Türkiye ve dünya pazarında dinamik ve modern bayanlara yönelik hazır giyim alanında faaliyetlerini sürdürmektedir. Aranan Nitelikler Koleksiyon üretimi yapan firmamızda çalışmak üzere ; Örme ve dokuma kumaş konu..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Martini

işinde uzman erkek giyim üzerine model çalışabilecek..

İstanbul Avrupa / Güngören Lissmore

büyük bedende tercübeli örme dokuma bilen..ihracat mantıgında çalışabilecek modelistler alnacaktır...her hangi bi porgram bilmesi yeterlidir..

TERCİHEN MALTEPE CİVARINDA OTURAN, ÜNİVERSİTE MEZUNU, POLYPETEN KULLANICISI MODELİST BAYAN ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Canteks Tekstil

Küçükçekmece Alınteşir'de bulunan İhracat firmasına , kalıp bilgisi olan, 4-5 yıl deneyimli , modelist aranıyor. maaş + skg + yol verilecektir. Çalışma saatlerimiz ; Hafta içi : 09:00 - 18:40 Cumartesi : 09:00-11:40 Yakın çevreden başvuru y..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Miroteks

MODELHANE * ÖLÇÜ TABLOSUNDAN VE RESİMDEN BAZ KALIP HAZIRLAYIP SERİLEME YAPACAK * BİLGİSAYAR KULLANABİLEN ,PASTAL YERLEŞİMİ YAPABİLEN *POLYPATTERN 8,2 PROGRAMI BİLGİSİ OLAN *EKIP ÇALIŞMASINA AYAK UYDURABİLEN * AGIRLIKLI ÜRETİM GURUBUMUZ BAYAN PİJAMA * DENEY..