Modelist İş İlanları

Pozisyon: Modelist
İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Tuberk Tekstil

Dokumada en az 5 yıl tecrübeli kendine güvenen pratik hızlı ve uyumlu arkadaşlarımızı çalışma ekibimize bekliyoruz ...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Sefa Hazır Giyim

İkitelli de bulunan firmamıza; – En az 5 yıl tecrübesi olan – Gerber v8.3 programını çok iyi derecede kullanan – Baz kalıpların çıkarılması, model bilgilerine sahip – Kalıp hazırlama sistemini kullanabilen – İmalata kalıp serileme yapabilecek – Teknik föy hazırlay..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Kozmos Tekstil

Firmamız bünyesinde çalışacak Deneyimli Bayan Modelist Aranıyor...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Newbella

Caglayanda bulunan cocuk pijama takimi ihracati yapan firmamiza modellerin kaliplarini elde cikartabilecek bayan calisma arkadaslari ariyoruz. Basaksehir,bagcilar gungoren ve cevresinde ikamet edenler tercih sebebidir. Calisma saatleri Haftaici : 8.00-18.00 Ctesi : 8..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Canlıoğlu Tekstil

Firmamızın modelhane bölümünde çalışmak üzere; *İhracat firmalarında çalışmış *Denim grubunda tecrübeli veya yetiştirilmek üzere , Modelist yardımcısı arayışımız bulunmaktadır. İLGİLİ KİŞİ : SONGÜL HANIM..

İzmir / Bornova Parilti

Moda evimizde çalışacak deneyimli modelist aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Avcılar Donatelli Donato

Örme Hazır Giyim İhracatı yapan firmamıza, Polypattern kalıp programını aktif kullanabilen Örme Giyim Grubunda deneyimli Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilen İletişime açık İhracat deneyimine sahip Modelist çalışma arkadaşı aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Yıldırım Tekstıl

İstanbul/Esenyurt ta bulunan firmamızda görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşı aranmaktadır; NITELIKLER Elde veya bilgisayar programı yardımıyla kalıp ve model oluşturmak Numune ürün veya baz kalıp üzerinden üretim için kalıp serisi ve model hazırlamak..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Svn Tekstil

İşin Detayı Genel özellikler En az meslek lisesi tercihen meslek yüksek okulu mezunu, Örme kumaştan ağırlıklı bayan ve erkek grubu ürün koleksiyon hazırlanması,numune hazırlığı ve üretiminde en az 5 yıl deneyimli, Tercihen yurtdışı müşteri deneyimi olan, Gemini ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Hfm Tekstil Üretim Paz San Ve Dış Tic Ltd

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ELDE KALIP ÇIKARABİLECEK DİKİM TECRÜBESİ OLAN 3 YIL DENEYİMLİ BAYAN MODELİST ARANMAKTADIR ÜCRET :2000-3000 ARASI OLACAKTIR..