Modelist İş İlanları

Pozisyon: Modelist
İstanbul Avrupa / Şişli Nasırlılar

Bayan dış giyim ve ihracatta en az 5 yıl tecrübeli, gerberi profosyonel olarak kullanan, güler yüzlü, aktif çalışma arkadasları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Dündar Tekstil

BAYAN ÜST GRUP ÖRME VE DOKUMADA DENEYİMLİ DOLGUN ÜCRETLE BAYAN MODELİST ALINACAKTIR.YENİBOSNA VE ÇEVRESİ..

Bursa / Yıldırım Ekose Konfeksiyon

Bebe ve Çocuk giyim kış ürünlerinde üretim yapmaktayız. Firmamızın AR-GE bölümünde görevlendirmek üzere MODELİST arkadaşlar aramaktayız. -Model tasarımda en az 2 yıl deneyimli, -Takım çalışmasına yatkın, insan ilişkilerinde başarılı, -Tasarım, Gerber ve Ms Office programlar..

İstanbul Avrupa / Güngören Kinzi Tekstil

Merter'de bayan hazır giyim üzerine toptan satış mağazası bulunan, uluslararası piyasalara üretim yapan firmamızın modelhane departmanı bölümünde görevlendirilmek üzere MODELİST aramaktayız Aranan Nitelikler * Elde kalıp çıkartabilen, Designcat programı kullanabilen (Tercih..

İstanbul Avrupa / Şişli Cliche

Tercihen Bluz ve Elbise alanında tecrübeli Minimum 2 yıl alanı ile ilgili bilgisayar programını kullanabilen (GEMİNİ CAD) kalıp ve seri yapma tecrübesi bulunan, Tasarımdan gelen çizimi ya da numuneyi yorumlayıp kalıbını çıkarabilen, Baz kalıp oluşturma, model uygulama, serilendirme..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Bro Tekstil

FİRMAMIZDA ÇALISMAK UZERE MODELIST VE YARDIMCILAR ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Fatih Tamko Tekstil

GENEL NİTELİKLER Öncelikli PolyPattern programını aktif olarak kullanabilen, Meslek Yüksek Okulu veya Lise mezunu(Tercihen Tekstil-Moda Tasarımı vb.), Erkek giyim grubunda en az 5 yıl deneyimli, Serileme ve pastal hazırlamada deneyimli Baz kalıp üzerinden model ..

İzmir / Çiğli Candaş Spor

Kendi markamızla kadın-erkek spor giyim üzerine üretim yapan firmamıza, Konsan programını iyi derecede kullanan ve imalata seri yapacak kalıp bilgisine sahip modelist aranmaktadır. - Tercihen Tekstil veya Moda Tasarım bölümlerinden mezun - En az 5 yıl tecrübesi olan, - Dikiş..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Tbt San Ve Dış Tic Ltd Sti

Firmamızda çalışmak üzere iyi derecede Wearcad kullanmayı bilen, tercihen Coretex sistemine aşina modelist aramaktayız. Yıkamalı mallarda tecrubeli olması tercih sebebidir...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Levin Tekstil

İşin Tanımı Örme ve dokuma kumaşlardan ihracata yönelik çocuk dış giyim üretimi yapan firmamıza tecrübeli Modelist alınacaktır. Aranan Nitelikler Konusunda en az 4 yıl tecrübesi olan, Üretimi yönlendirebilecek derecede dikiş bilgisine sahip, Gemini kalıp programını iyi..